2020-04-07 00:10

Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă | VEZI VIDEO

 |  13:03
Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă | VEZI VIDEO

CântăreaţaAlicia Keys, care este însărcinată, şi-a speriat fanii, diva R&B căzând pescenă sâmbătă, în timpul concertului pe care l-a susţinut în cadrul EssenceMusic Festival din New Orleans, informează contactmusic.com.

AliciaKeys era unul dintre capetele de afiş ale ediţiei din acest an a festivalului,alături de Janet Jackson şi Mary J. Blige. Fanii cântăreţei s-au temut pentrusănătatea ei şi a fătului, după ce Alicia Keys a căzut pe scenă, pe spate, întimp ce interpreta piesa "Love Is Blind".

AliciaKeys, care purta în acel moment pantofi cu tocuri înalte, a refuzat însă caacest incident să-i perturbe show-ul, s-a ridicat imediat şi s-a aşezat în faţapianului pentru a continua piesa pe care o interpreta.

O sursădin anturajul cântăreţei a declarat că nici viitoarea mamă, nici bebeluşul einu au fost răniţi în timpul acestui incident.

Acesta afost unul dintre ultimele concerte pe care Alicia Keys le-a susţinut înainte dea face o pauză în carieră, cântăreaţa americană urmând să devină mamă, pentruprima oară, către sfârşitul anului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine