2020-01-29 13:12

Alina Puşcaş se pregăteşte să devină mamă: “Dorinţa s-a împlinit și vine să-mi aducă încă o minune în umila-mi existență”

 |  18:50
Alina Puşcaş se pregăteşte să devină mamă: “Dorinţa s-a împlinit și vine să-mi aducă încă o minune în umila-mi existență”

Vedeta Antenei 1, Alina Puşcaş, traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţa unei femei. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!” este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă. Însărcinată în trei luni, Alina îşi doreşte cu ardoare un băieţel, însă cu toate astea, ea spune că cel mai important lucru e ca primul ei copil să fie sănătos, indiferent ce sex va avea. Chiar la începutul anului, vedeta îşi trecuse pe lista de dorinţe că în 2015 vrea să-şi întemeieze propria familie, şi iată că acest lucru este pe cale să se întâmple.

“Vă spun sincer că, în anul în care am împlinit 30 de ani, ceva s-a declanșat... Poate acel ceas biologic pe care l-am considerat mereu un fel de teorie ireală. De atunci, deși tocmai mă despărțisem de fostul soț, a devenit o dorință, un vis care să-mi completeze existența. Se pare că dorința (n.r., de a avea un copil) a fost atât de puternică încât, un an și câteva luni mai târziu, ea s-a împlinit și vine să-mi aducă încă o minune în umila-mi existență”, a declarat Alina Puşcaş pentru ziarul PUTEREA. Vedeta e în al noulea cer de când a aflat că peste câteva luni va aduce pe lume primul ei copil.

Ea se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața ei. Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este însărcinată în luna a treia, iar etapa pe care o trăieşte o face să radieze de fericire.

„Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria”, a spus, emoționată, Alina Pușcaș.

Vestea a bucurat întreaga familie

Vedeta Antenei 1 mărturisește că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere. “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea "Ce-ar fi să fiu însărcinată?" Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv”, a povestit bruneta.

Bucuria și emoția ce au urmat au copleșit-o pe Alina. “Emoția, evident, a fost fără margini. Au urmat țipete, râsete, agitație, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, a mai spus aceasta. Deşi, nu a vrut să ofere detalii privind identitatea partenerului ei, apropiaţii vedetei susţin că Alina trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat, care nu face parte din showbizul autohton. Cei doi viitori părinţi au decis ca măcar pentru moment să păstreze discreţie asupra relaţiei lor.

Pe graviduţa Alina Pușcaș, telespectatorii Antenei 1 o pot vedea sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine