2020-08-04 15:13

„Am fost speriat”. MESAJUL lui Botezatu despre orientarea sa sexuală

 |  17:41
„Am fost speriat”. MESAJUL lui Botezatu despre orientarea sa sexuală

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY”. Astfel sună mesajul fostului prezentator de la Antena Stars, Răzvan Botezatu, după rumoarea creată la aflarea veștii căsătoriei sale cu un bărbat.

„Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)”, mai spune Răzvan Botezatu.

Spune lucrurilor pe nume

 

Botezatu s-a căsătorit cu iubitul său german în – ghici? – Germania.  Fostul prezentator de televiziune a postat o fotografie cu verigheta pe o rețea de socializare, iar fanii săi l-au felicitat pentru alegerea făcută. Alți internauți au fost răutăcioși…El a declarat că știa că va fi acuzat drastic de unii, însă și-a făcut curaj și a spus lucrurilor pe nume. De ce nu, căci rețelele sociale suportă aproape totul. Știți cum e: Ești persoană publică? Ai ceva de spus? Postezi! Și după tine, potopul.

„Țin să mărturisesc că m-a inspirat Ellen DeGeneres în decizia mea de a face public acest lucru intim despre mine. Imposibil să nu o știți… Ellen a recunoscut că este lesbiană în 1997, în timpul unei apariții la . Imediat a apărut pe coperta revistei Time, cu titlul: <Da, sunt gay>. Oprah a fost extrem de criticată la acea vreme că a susținut această orientare, iar Ellen a fost dată afară din cadrul televiziunii în care a lucrat, iar trei ani nu a avut niciun job. Și nu s-a lăsat, nu a cedat. Acum e cea mai iubită prezentatoare TV din lume. Și sunt mulți care au avut curaj să trăiască liberi… Elton John, Ricky Martin, Zachary Quinto, Anderson Cooper și mulți alții”, mai spune Răzvan Botezatu în mesajul său.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz