2020-02-18 00:17

Amalia Enache, panicată când şi-a văzut finul pe jos, în biserică. Obiceiuri ortodoxe bizare

 |  18:36
Amalia Enache, panicată când şi-a văzut finul pe jos, în biserică. Obiceiuri ortodoxe bizare

AmaliaEnache, prezentatoarea Ştirilor nopţii de la Pro TV, a botezat de curând un băieţelîn vârstă de două luni. După ce în urmă cu patru ani a fost naşa Monikăi,fetiţa prietenei ei, a venit timpul ca Amalia să boteze şi un băieţel. Pentrucă prima experienţă de naşă a fost după obiceiuri catolice, Amalia Enache aavut parte şi de o sperietură în timpul slujbei de creştinare a micuţuluiIanis, care este ortodox. La un moment dat, în timpul slujbei, preotul a aşezatcopilaşul pe trepte, aşa cum este obiceiul, moment în care Amalia, speriată, aavut impulsul de a-l ridica: "Nu ştiam de obiceiul cu aşezatul copiluluipe jos, pe treptele din faţa altarului, şi acolo am fost ceva maiîngrijorată".

MicuţulIanis, în vârstă de numai două luni şi jumătate, a avut parte de o creştinarela o biserică din Sibiu. "Din pricina unor peripeţii pe drumul de laBucureşti la Sibiu, am ajuns cam cu cinci minute înainte de ora programată.Mi-a fost încredinţat imediat copilul, era prima dată când îl ţineam pe Ianisîn braţe. De obicei, n-am nici o temere cu bebeluşii, dar, din cauza agitaţieide pe drum sau a emoţiilor slujbei, simţeam că-mi bate inima tare-tare şi îmidoream să nu simtă şi să se sperie cel mic, care era lipit de mine. Însă el astat foarte liniştit, a fost răbdător cu noi toţi, cu căldura, cu slujba şichiar a adormit de vreo două ori la mine în braţe, în biserică",povesteşte vedeta Pro TV.

Legăturadintre Amalia Enache şi familia micuţului este foarte strânsă, bunicii luiIanis fiind cununaţi, cu 30 de ani în urmă, de părinţii vedetei Pro TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine