2020-04-08 08:34

Amor la distanţă. Ele păstrează focul iubirii prin telefon!

 |  19:14
Amor la distanţă. Ele păstrează focul iubirii prin telefon!

În unele cazuri, “ochii care nu se văd, se uită”, însăpentru alte cupluri, distanţa este tocmai ingredientul-cheie al unei relaţii desucces. Monica Bârlădeanu spune că dragostea ei pentru Bobby Păunescunu ar fi rezistat altfel şi că drumul pe care îl face cu avionul pentru a-şiîntâlni iubitul în alt colţ de lume este cel mai plăcut. Şi Mihaela Rădulescueste optimistă când vine vorba despre relaţiile la distanţă, mai ales că trăieşteaşa ceva de mai mult de-un an şi spune că totul merge perfect pentru că “aretoate ingredientele”. Paula Chirilă a găsit şi soluţia pentru a menţine vieflacăra amorului şi recunoaşte că face sex prin telefon cu soţul ei care locuieştela Cluj, iar Ileana Badiu ne avertizează că începutul este mai greu, însă merităfiecare sacrificiu.

Poate cea mai avizată vedetă care ne-ar putea învăţacum să păstrăm o relaţie atunci când partenerii sunt la distanţă mare unul decelălalt este Mihaela Rădulescu. Diva s-a mutat la Monte Carlo în urmă cu unan, spre binele fiului său, însă spre nefericirea iubitului Dani Oţil. Deşieste mai tânăr cu 10 ani, iar tentaţiile siliconate te pândesc la tot pasul,prezentatorul matinalului de la Antena 1 îi este fidel Mihaelei, iar dragosteadintre ei a rămas nealterată. “O relaţie la distanţă poate rezista cu brio dacăare toate ingredientele”, spune Răduleasca, asigurându-ne că întâlnirea se lasăcu focuri de artificii şi cu multe zile petrecute în dormitor.

Paula Chirilă, sex prin telefon

Pentru că soţul său locuieşte la Cluj, actriţa Paula Chirilă s-a simţit nevoită săvină cu soluţia salvatoare pentru relaţia lor la distanţă, aşa că a iniţiatsexul prin telefon, cu ceva timp în urmă. Deşi timidă la început, Paula adevenit mai îndrăzneaţă cu timpul, spre bucuria soţului ei. Cu timpul,facturile la telefon au devenit uriaşe, însă nimic n-a mai contat, peprincipiul, “dacă sex nu facem, să vorbim la telefon măcar!”. Acum însă vedetase află şi ea la Cluj, alături de bărbatul ei, căci cei doi au devenit părinţiiunei fetiţe.

În timp ce mulţi îndrăgostiţi susţin că n-ar putea trăifără persoana iubită alături, Monica Bârlădeanu este de altă părere şi susţinecă ea nu s-ar vedea într-un altfel de relaţie decât la distanţă. “Pentru noiasta e normalitatea. Eu nu ştiu cum e să nu ai o relaţie la distanţă. E firescsă fie aşa. Cred că ştim amândoi cine suntem şi unde vrem să mergem. Eu vin maides în România, dar ne mai întâlnim şi pe drum, prin Europa!”, susţine actriţacare se află într-o relaţie de şase ani cu milionarul Bobby Păunescu.

Ramona Bădescu iubeşteun englez

Foartediscretă cu viaţă amoroasă, Ramona Bădescu infirmă zvonurile potrivit cărora nuar avea o relaţie doar de colegialitate cu primarul Romei şi susţine că iubeşteun englez pe care preferă să-l ţină ascuns deocamdată. Chiar dacă nu se văd înfiecare zi pentru că ea locuieşte în Italia şi face drumuri multe în România,Ramona susţine că dragostea este şi mai puternică după un drum lung cu avionulpână la Londra. Şi Ilinca Vandici iubeşte cu porţia pentru că iubitul CiprianMarica locuieşte în Germania. Se iubesc prin sms-uri, drept care facturatelefonică nu este niciodată mai mică de 10 milioane de lei vechi, după cum susţineblonda, însă şi vizitele pe care le face peste hotare se lasă cu scântei.

Narcisa Suciu s-amutat în Finlanda

Atâtde mare a fost dragostea dintre Narcisa Suciu şi un artist etno din Finlanda,încât n-a mai putut rezista la distanţă şi cântăreaţă s-a mutat din ţară.Narcisa susţine că s-a îndrăgostit de Veikko în timpul unui turneu în Finlanda şia simţit că este bărbatul lângă care vrea să trăiască o viaţă. Şi Andreea Spătarua stat departe de iubitul său atunci când a fost însărcinată, însă nu el a fostcel plecat din ţară, ci blonda, care a ţinut morţiş să nască în America şimulte luni a comunicat cu iubitul său numai prin telefon, fără a-l puteastrânge în braţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-21

Mai multe imagini:
Amor la distanţă. Ele păstrează focul iubirii prin telefon!
zoom
Amor la distanţă. Ele păstrează focul iubirii prin telefon!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine