2020-02-22 13:42

ANA BANICIU, mărturisire surprinzătoare: Tatăl meu nici nu și-a dorit să fiu în industria asta

 |  17:32
ANA BANICIU, mărturisire surprinzătoare: Tatăl meu nici nu și-a dorit să fiu în industria asta

Ana Baniciu, una dintre tinerele cântărețe în vogă în acest moment și câștigătoarea show-ului ”Asia Express” a vorbit deschis, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, despre felul cum i-a fost influențată viața de faptul că tatăl ei este un artist celebru, dar și despre cum s-a maturizat în utlima perioadă.

Ana recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, pentru că, încă de mică, talentul ei a fost desconsiderat, lumea considerând că aparițiile nu-s decât meritul tatălui său, Mircea Baniciu.

”Acum încerc să-mi permit luxul de a nu mă mai interesa ce spune lumea. Eu nu i-am moștenit doar numele tatălui meu, am moștenit și un talent de la el. Mama a fost de fapt cea care a văzut talentul în mine și ea și-a dorit să fac asta. Tatăl meu nici nu și-a dorit să fiu în industria asta, eu mi-am dorit foarte mult”, mărturisește Ana Baniciu.

Cântăreața dezvăluie faptul că a trecut printr-o perioadă cu multe căutări care a culminat cu participarea la ”Asia Express”, show-ul difuzat de Antena 1, pe care ea și buna ei prietenă Raluka l-au și câștigat.

”A fost o perioadă în care am căutat niște răspunsuri, m-am căutat pe mine și am fost cumva mai aproape de Univers. M-am maturizat și am vrut să aflu mai mult ce se întâmplă. Iar Asia Express a pus punct acestei căutări pentru că am trăit atât de multe lucruri și atât de puternice emoțional vorbind, traiectoria pe care noi am avut-o acolo, că eram cumva ultimele și am terminat primele. Mi-am dat seama că sunt foarte puternică. Înainte nu prea aveam încredere în mine”, povestește Ana Baniciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-15Parerea ta...

ANONIM
15 Oct 2018

În care industrie ???A curselor si prostituției??? Doar ptr asta esti buna ...si sa canti la ....clarinet
ANONIM
15 Oct 2018

În care industrie ???A curvelor si prostituției??? Doar ptr asta esti buna ...si sa canti la ....clarinet
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine