2020-08-04 23:31

Ana Maria Pantaze, MAREA CÂȘTIGĂTOARE de la „Românii au talent”: Încă nu-mi vine să cred! / Ce vrea să-și cumpere din premiul de 120.000 de euro

 |  14:05
Ana Maria Pantaze, MAREA CÂȘTIGĂTOARE de la „Românii au talent”: Încă nu-mi vine să cred! / Ce vrea să-și cumpere din premiul de 120.000 de euro

Ana Maria Pantaze a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Ana Maria a fascinat publicul și jurații cu timbrul său vocal în fiecare etapă a competiției, dar și cu determinarea de a-și depăși condiția și de a demonstra că locul ei este pe scenă.

11 concurenți extraordinari au adus aseară pe scenă numere uluitoare, care au stârnit ropote de aplauze și foarte multă emoție, iar Smiley a încântat telespectatorii cu noua lui piesa, Song about nothing. Publicul și-a susținut și de această dată favoriții, iar în urma voturilor acestora, Ana Maria Pantaze a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Românii au talent.

Încă din etapa preselecțiilor a ajuns la sufletele românilor prin momentul pe care l-a prezentat, a impresionat jurații, iar Mihai Petre a apăsat golden buzz-ul pentru ea. În semifinale a trecut la un alt nivel și a reușit să ridice încă o dată publicul în picioare cu o interpretare prin care și-a demonstrat perfect calitățile vocale incredibile.

Datorită talentului desăvârșit, a impresionat și a primit voturile telespectatorilor pentru marea finală. Aseară a dat totul pe scenă și a trăit la intensitate maximă reprezentația pe care a pregătit-o pentru această ocazie specială. Emoția și energia transmise au ajuns la români, care au răsplătit-o cu voturile lor.

”Sunt foarte emoționată, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, lui Mihai Petre pentru golden buzz-ul apăsat pentru mine, publicului care m-a susținut în permanență și care a trecut alături de mine de la o etapă la alta. Pe scenă m-am simțit extraordinar, chiar dacă de fiecare dată am avut emoții foarte mari. Încă nu-mi vine să cred că s-a terminat, că a trecut timpul atât de repede și am ajuns în finală. Toți am fost o echipă la Românii au talent și ne-am bucurat împreună de tot ce a fost până acum.”, a declarat cu lacrimi în ochi Ana Maria Pantaze.

Croitoreasa a mărturisit ulterior că nu se aştepta să câştige marele premiu: „Sincer, nu mă vedeam câştigătoare, a fost un pas greu pentru mine. Dar, împinsă de la spate, am reuşit şi a fost totul bine. Trebuie să ai curaj pentru a-ţi putea împlini visul. Le mulţumesc celor care m-au votat şi sper să capăt mai multă încredere în mine“, a declarat câştigătoarea „Românii au talent“ pentru Pro TV.

Ana Maria Pantaze își dorește să aibă o casă pe numele ei, după ce toată viața a trăit într-o casă naţionalizată din Centrul Vechi al Bucureștiului împreună cu părinții ei. Tot cu mama și tatăl vrea să locuiască și în apartamentul cu trei camere la care visează și pe care și-l poate cumpăra acum cu banii câștigați la “Românii au talent”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz