2020-08-15 23:50

Anamaria Prodan, luată cu ambulanța de pe aeroport

 |  15:55
Anamaria Prodan, luată cu ambulanța de pe aeroport

Durerile de cap nu-i dau pace Anamariei Prodan, chiar daca urmeaza un tratament strict pentru anevrismul cerebral descoperit in vara. Aflata in avion, in drum spre tara, impresara a acuzat dureri ingrozitoare de cap, asa ca pe Otopeni a asteptat-o o ambulanta, care a transportat-o de urgenta la spital.

"Astazi nu avem timp, maine nu vom mai avea puteri...iar poimaine nu vom mai fi", a scris Anamaria pe Facebook, dupa ce si-a revenit din soc. Inca din luna august a anului trecut, de cand medicii au informat-o ca durerile de cap ingrozitoare cu care se confrunta sunt cauzate de un anevrism cerebral, sotia lui Reghecampf urmeaza cu strictete indicatiile medicale.

Chiar si asa, are momente in care durerile de cap devin insuportabile si teama de a nu se intampla o tragedie o face sa cheme ambulanta. Desi este o fire optimista si pozitiva, Anamaria nu-si poate ascunde frica, mai cu seama ca, in cazuri rare ce-i drept, anevrismul se rupe si duce la hemoragii cerebrale reprezentand cauza unui accident vascular cerebral.

                                                               

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15

Mai multe imagini:
Anamaria Prodan, luată cu ambulanța de pe aeroport
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz