2020-02-17 23:09

Anastasia Lazariuc, complexată de bogăţia Ţiriacilor

 |  18:03
Anastasia Lazariuc, complexată de bogăţia Ţiriacilor

Frumoasă încât să întoarcă privirile bărbaţilor chiar şi acum, la 57 deani, Anastasia Lazariuc este şi o femeie mândră şi orgolioasă, care se laudă că a reuşit în viaţă prin forţele proprii. Deşi este soacra unuia dintrecei mai bogaţi români, cântăreaţa de origine basarabeană nu vrea sub nici oformă să profite de acest statut şi chiar evită întâlnirile cu familia Ţiriac.O prietenă a Anastasiei ne-a spus că artista este destul de reticentă şi laideea de a primi cadouri din partea fiicei sale, pentru că ştie că sunt cumpăratedin banii soţului ei. Totodată, artista recunoaşte că nu are prea multe tangenţecu milionarii şi că niciodată nu le va cere nimic, nici măcar un capăt de aţă.

Anastasia Lazariuc a avut o viaţă grea şi nu s-a ferit niciodată săpovestească întâmplări din tinereţea ei, din vremea când era măritată cu tatălIlenei şi locuiau într-un sat din Republica Moldova. Erau foarte săraci şi niciviaţa de familie nu era tocmai roz, mai ales că Anastasia era o femeie frumoasăşi talentată aflată la începuturile carierei sale în muzică, motive suficientecă gelozia soţului său să atingă cote maxime. Încet, încet, cântăreaţa a reuşitsă se smulgă din locul acela, iar succesul pe care l-a avut pe scenă i-a datcuraj să vrea mai mult de la viaţă. A muncit mult, după cum declară chiar ea, şia reuşit să ofere copiilor săi o viaţă normală. Când s-au făcut mari, aceştiaau reuşit să se întreţină singuri, mai ales Ileana, care a debutat şi ea înmuzică. Frumuseţea fetei a atras ca un magnet privirile bărbaţilor de Dorobanţi,însă milionarul Ţiriac jr a fost cel care i-a intrat la inimă. După un trecutamoros cu suişuri şi coborâşuri, cei doi s-au căsătorit, au acum doi băieţi şilocuiesc la Paris. Ileana duce o viaţă de prinţesă, lipsită de privaţiuni, însănu poate împărtăşi aceste bucurii cu mama ei, pentru că Anastasia este multprea mândră. Cântăreaţa duce şi ea un trăi decent, pentru că succesul pe carel-a avut în muzică de-a lungul anilor a ajutat-o să-şi pună ceva bani deoparte,însă nici pe departe nu are acces la viaţa luxoasă pe care o duce fiica ei. Nuare iahturi şi nici avion privat, însă Anastasia se simte împlinită cu ceea ceare şi nici vorbă să accepte ceva din partea noii familii a fiicei sale. Nuiese la masă împreună cu cuscrul Ţiriac, nici nu plimbă împreună nepoţii prinparc, pentru că artistă consideră că fac parte din lumi diferite şi n-ar aveadespre ce vorbi.

Vrea lux doar în măsura în care şi-l permite singură

Nu de puţine ori, cântăreaţa de 57 de ani a recunoscut că nu are nimic de împărţit cumiliardarul Ţiriac-tatal şi că în afară de Ileana, singurul lucru care îiînrudeşte, nu există nici un punct de legătură între ei. “Nu am nevoie nici deun capăt de aţă din partea lor”, a declarat Anastasia într-o emisiune tv, iarvorbele sale sunt întărite de o prietenă a ei care ne-a declarat că, într-adevăr,interpreta nu vrea să aibă nici un contact cu familia Ţiriac, fiind chiarcomplexată de averea lor. Nu are de gând să dea naştere zvonurilor că ar trăipe spatele fiicei sale din banii Ţiriacilor şi refuză chiar şi unele cadouricostisitoare din partea Ilenei. Fiica ei îi dăruieşte uneori genţi sau hainescumpe, însă Anastasia le refuză pe majoritatea, pentru că “nu vrea mila nimănuişi atunci când vrea ceva, îşi cumpără din banii ei”, după cum ne-a spus aceeaşisursă. “Nu se simte bine în anturajul lor, printre ceasuri de aur cu diamante şiochelari de soare care costă cât tariful încasat de ea pentru o vară întreagăde cântat. Anastasia este un om demn, care a crescut în sărăcie, cu greutăţi cărorale-a făcut faţă singură. A muncit foarte mult ca să ajungă aici şi ca să oferecopiilor săi tot ceea ce aveau nevoie. Nu a cerut nimic de la nimeni şi nu vreapomană. Dacă vrea să mănânce într-un loc scump, mănâncă pe banii ei. Nu sesimte confortabil în restaurante de 5 stele cu oameni care respiră bogăţie printoţi porii, pentru că ea este din altă lume!”, ne-a declarat o amică a cântăreţei.

Anastasia nu are nevoie de ajutorul Ilenei, însă tatăl fetei, da

Dacă artista a reuşit să-şi croiască singură un drum în viaţă şitalentul a ajutat-o să aibă un trai decent, fără grija zilei de mâine, fostulei soţ şi tatăl Ilenei o duce de pe o zi pe alta, supravieţuind din pensiamamei sale. Gheorghe Crigănuţă a rămas în acelaşi sat sărăcăcios aflat la câţivakilometri de Chişinău şi locuieşte împreună cu mama sa, bunica Ilenei, care atrecut de 90 de ani. Pensia bătrânei este singurul lor venit, însă nu lipsabanilor îl necăjeşte, ci dorul de fiica lui. Mutată la Paris de ceva timp,Ileana nu şi-a mai vizitat tatăl, cuscrul lui Ţiriac aflând din ziare amănuntedespre fiica sa. Deşi o singură geantă costă cât venitul părintelui său pe mulţiani, Ileana omite să-şi ajute financiar tatăl, însă acesta nu vrea bani, ci doarsă-şi cunoască nepoţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-03

Mai multe imagini:
Anastasia Lazariuc, complexată de bogăţia Ţiriacilor
zoom
Anastasia Lazariuc, complexată de bogăţia Ţiriacilor
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine