2020-08-03 15:59

Anca Țurcașiu A DIVORȚAT după 22 de ani de căsnicie. Primele declarații ale artistei

 |  22:42
Anca Țurcașiu A DIVORȚAT după 22 de ani de căsnicie. Primele declarații ale artistei

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul său, după 22 de ani de casnicie.

Anca Țurcașiu și fostul său partener de viață, medicul Cristian Georgescu, au hotărât să urmeze căi separate în viață, după o lungă căsnicie, anunțul șocându-i pe toți. Vestea a fost dată chiar de cântăreață pe rețelele de socializare, lăsându-și fanii mască.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, așa și-a început Anca Țurcașiu mesajul pe Facebook.

„Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris în continuare vedeta.

În același timp, Anca Țurcașiu a spus public că nu-și va expune niciodată viața personală, astfel că fanii ei nu trebuie să aibă așteptări în această privință, mai exact, în legătură cu divorțul.

„Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”, a adăugat cântăreața.

Anca Țurcașiu și-a încheiat mesajul adresându-le mulțumiri persoanelor care i-au fost alături în această perioadă dificilă a vieții sale, aceste reprezentând un mare ajutor.

„Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a mai scris Anca Țurcașiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz