2020-04-08 08:42

Anca Pandrea şi Iurie Darie, păgubiţi de 150 de milioane de lei vechi

 |  17:40
Anca Pandrea şi Iurie Darie, păgubiţi de 150 de milioane de lei vechi

Afacerea cu vin pecare au dezvoltat-o de mai bine de 10 ani le creează şi neplăceri Ancăi Pandreaşi lui Iurie Darie. Plecaţi pentru câteva zile din Capitală, cei doi actori aulăsat magazinul cu băutură în grija vânzătorului. Acesta, bun prieten cualcoolul, a reuşit să facă dispărute zeci de litri de vin, în valoare de 150 demilioane de lei vechi. Supăraţi după aşa o întâmplare, Anca Pandrea şi IurieDarie l-au dat afară pe loc şi s-au hotărât să-i intenteze bărbatului un procespenal. Anca a fost cea care s-a răzgândt însă, fiindu-i milă de fostul săuangajat.

Anca Pandrea şi IurieDarie şi-au dezvoltat o afacere profitabilă în ultimii ani, fiind dejacunoscuţi pentru vinul de calitate pe care îl comercializează. Într-o casăveche din zona Floreasca, cu o pivniţă încăpătoare, cei doi actori au amenajatun adevărat Rai al iubitorilor de vin, mulţi fiind cei care le calcă pragulpentru a degusta şi a-şi lua la pachet măcar un litru din licoarea lui Bachus. Ceidoi actori nu sunt însă scutiţi de neplăceri, mai ales că nu au avut norocul săfie acompaniaţi de un om de încredere. „Am avut şi un necaz... În luna aprilie,noi am fost plecaţi pentru 10 zile din Bucureşti, iar când ne-am întors, amdescoperit că lipsea vin din pivniţă. Când l-am întrebat pe vânzător ce s-aîntâmplat, a ridicat din umeri... El ştie ce a făcut cu el, dacă l-a vândut saunu. Paguba este de 150 de milioane de lei vechi. Nici nu am ştiut ce să maifacem. Iura (Iurie Darie - n.r.) şi prietena noastră avocată au spus să-l dămîn judecată, să-i face proces penal, dar până la urmă am renunţat la idee. El(vânzătorul - n.r.) le cam bea şi mi-a fost milă de el, aşa că l-am dat afarăşi cu asta basta”, ne-a povestit Anca Pandrea. Cei doi actori au hotărât,astfel, să treacă cu vederea întâmplarea şi să încerce să-şi dezvolte afacereacât mai fructuos. „Acum vrem să renovăm magazinul, să-l facem mai frumos şi săîl redeschidem. Toată lumea ne întreabă când deschidem, căci toţi ştiu că estecel mai bun şi cel mai ieftin vin, de la Focşani”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Se trezesc cu noaptea-ncap, pentru vin

De 23 de ani de cândsunt împreună, Anca Pandrea şi Iurie Darie fac o echipă grozavă. Acum,magazinul lor este temporar închis, dar, în mod normal, cei doi actori setrezesc la 5 dimineaţa, pentru a goli cisternele cu vin ce sosesc de laFocşani. Înainte de criză, Anca şi Iurie reuşeau să vândă chiar şi 15 tone devin anual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine