2020-04-07 01:13

Anca Ţurcaşiu despre decesul Mădălinei Manole: E foarte trist şi de neimaginat

 |  13:05
Anca Ţurcaşiu despre decesul Mădălinei Manole: E foarte trist şi de neimaginat

CântăreaţaAnca Ţurcaşiu a declarat, cu privire la decesul Mădălinei Manole, că estefoarte trist şi "aproape de neimaginat" ce s-a întâmplat.

"Puţinălume ştie, iar cei tineri nu au de unde să ştie cum umplea Mădălina sălile înanii '90. Dacă puneai numele ei pe afiş era sala arhiplină şi nu aveai nevoiede niciun alt artist pe lângă", a spus Anca Ţurcaşiu.

Deasemenea, artista a precizat că, probabil, Mădălina Manole a avut "o maresuferinţă" şi că nu a mai putut să reziste.

"Probabilcă, într-adevăr, a avut o mare suferinţă de care nu ştia nimeni şi nu a maiputut să reziste. Nu avem dreptul să judecăm pe nimeni şi suntem prea mici casă facem afirmaţii. E foarte trist şi aproape de neimaginat că e posibil să sefi întâmplat aşa ceva", a concluzionat Anca Ţurcaşiu.

CântăreaţaMădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, înlocuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, MădălinaManole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, avândcapul spart.

Poliţiştiide la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi unprocuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurărileîn care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuatăjoi.

Primelecercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine