2020-02-28 12:05

Anca Ţurcaşiu: La 40 de ani, n-aş mai face un copil, mi se pare indecent

 |  19:22

În timp ce o mulţime devedete au devenit mame la peste 40 de ani, Anca Ţurcaşiu, care tocmai aschimbat prefixul, mărturiseşte că nu şi-ar mai dori încă un copil, pentru că„trebuie să ai o minimă decenţă faţă de orice în viaţă”. Artista, mămică a unuibăiat născut în urmă cu 11 ani, crede că şi-a împlinit menirea, după ce aconstruit o casă, a plantat un copac şi a făcut un copil.

Mihaela Rădulescu, SandaLadoşi sau regretata Mădălina Manole ar fi doar câteva dintre vedetele care aucunoscut miracolul maternităţii la vârste destul de târzii. Ca să nu mai vorbimdespre Prinţesa Lia, care a născut un băieţel, de curând, la 58 de ani! Amîntrebat-o pe Anca Ţurcaşiu ce părere are despre decizia unor femei de a devenimame în jurul vârstei de 40 de ani. „Ori au o iubire nouă şi trebuie sădemonstreze ceva, că au făcut un copil cu bărbatul nou achiziţionat, ori nu auputut să facă până la vârsta asta şi când le dă Dumenzeu abia aşteaptă, orin-au ce face, nu ştiu. Eu nu fac parte din nici una dintre categoriile astea,aşa că nu aş mai face copil acum. Mi-am făcut datoria: am o casă făcută demine, am plantat un copac şi am născut un copil. Şi am făcut mai mule lucrurifrumoase pe lumea asta, lucruri care or să rămână, deci menirea mi-amîmplinit-o, nu-mi mai doresc altceva. Bine, niciodată nu trebuie să spuiniciodată, dar cred că trebuie să ai o minimă decenţă faşă de orice în viaţă.Nu m-aş apuca acum, de exemplu, să mai fac o facultate sau să mai fac un copil.Astea se fac la tinereţe, atunci când trebuie. Poate că am o decenţă exagerată faţăde orice lucru. Pe băiatul meu l-am făcut la 29 de ani. Cred că până în 30 deani e ok, ca să nu-ţi spună apoi lumea pe stradă «vai, ce nepoţel drăguţ aveţi»!”,ne-a răspuns artista. Anca şi soţul ei, Cristian, sunt părinţii unui băieţel de11 ani pe nume Radu.

„Am riduri normale pentru vârsta mea”

Într-o lume în care botoxulşi colagenul au devenit bunuri de larg consum pentru persoanele publice, Ancaspune că nu ar apela, deocamdată, la aceste „minuni” ale medicinei. „Poate căla faţă m-ar tenta, la un moment dat, să intervin pentru a îmbunătăţi anumiteaspecte, însă nu acum. Deocamdată , mă simt foarte bine în pielea mea, iar dacăam câteva riduri, consider că sunt absolut fireşti. Sunt ale mele, fac partedin natura noastră umană, cred că anormal ar fi să nu am nici un rid”, adeclarat Anca Ţurcaşiu pentru „Puterea“.

FOTO: WWW.MIRCEAMARINESCU.RO


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine