2020-07-07 02:53

Anca Ţurcaşiu: „Mâncam pâine şi caşcaval la 1 noaptea”

 |  19:09

La cei 40 de aniîmpliniţi de curând, Anca Ţurcaşiu se menţine într-o formă extraordinară şine-a şi dovedit acest lucru, printr-un pictorial sexy realizat de curând. Uncorp tonifiat nu se menţine însă fără efort, iar cântăreaţa, vegetariană demulţi ani, spune că sportul face parte din regimul ei de viaţă. Prin mişcare şidietă a reuşit să slăbească şapte kilograme, acumulate din cauza unor obiceiuriculinare nesănătoase. Anca ne-a mărturisit că obişnuia să se înfrupte, noapteatârziu, din tot felul de „bombe calorice”, cum ar fi pâinea asortată lacaşcaval. După o dietă de trei luni, recomandată de un nutriţionist, Anca aajuns din nou la greutatea ideală.

O alimentaţie fărăcarne nu îţi asigură o siluetă perfectă, spune Anca Ţurcaşiu. „Sunt vegetarianăde vreo 20 de ani. Dar asta nu mă fereşte de kilogramele în plus. Mă îngrăşasemîntr-o perioadă şapte kilograme şi am fost la nutriţionist ca să slăbesc. Mâncamaiurea, de exemplu pâine şi caşcaval, la 1 noaptea. Deci faptul că eştivegetarian nu are nici o legătură cu slăbitul. Poţi fi foarte gras dacă mănâncipâine cu caşcaval la 1 noaptea! Am ţinut un regim de trei luni şi am reuşit săajung din nou la greutatea pe care am avut-o toată viaţa. Dar fără sport nu aşfi reuşit!”, spune vedeta, care merge la sală de trei ori pe săptămână.Întrebată dacă felul în care arată se datorează şi vreunei operaţii estetice,vedeta ne-a spus că niciodată nu a apelat la astfel de intervenţii, pentru căse simte bine în pielea ei. Pentru a demonstra asta, Anca a pozat, de curând, înipostaze provocatoare, care nu lasă la vedere nici un defect al corpului ei. Pânăşi pretenţiosul Mircea Badea, care consideră că toate femeile sunt grase, înafară de iubita lui, s-a declarat impresionat de felul în care arată AncaŢurcaşiu. „Nu mi-am făcut nici o operaţie estetică. Am avut o operaţie la omână, am avut un chist la încheietură, pe care mi l-am scos. Dar altceva, nimicşi nici nu m-am gândit vreodată să mă operez. Vizavi de sâni sunt foartefericită că nu îi am mari şi mă simt foarte confortabil. Dacă ai o problemăpsihică şi nu te simţi tu împăcat cu tine, nu am nimic împotriva operaţiilor,dar dacă tu te simţi bine în pielea ta, nu văd de ce le-ai face. Cât desprelipoaspiraţie, nu cred că o să am vreodată nevoie, pentru că sunt duşmanulgrăsimii şi nu am să ajung vreodată să fiu grasă. Grăsimea se poate rezolvamult mai sănătos, nu cu operaţii, alea sunt zero barat, dai banii aiurea!Singura soluţie este alimentaţia. Aţi văzut, de la Auschwitz n-a ieşit nimeni obez!”,ne-a declarat Anca Ţurcaşiu.

Cu ce se mai ocupă AncaŢurcaşiu

„Copilul meu a începutşcoala, aşa că mi-am reluat activitatea de mămică, gospodină şi soţie. Amproiecte la care lucrez de ani de zile, printre care grădiniţa din cartierulMilitari, la care predau canto şi actorie şi care se va extinde în curând. Seva face şi o şcoală pentru copiii care vor să înveţe să cânte, să danseze, săfacă teatru. Apoi, mai sunt spectacolele mele cu Petre Geambaşu, unde ampermanent repetiţii peste repetiţii pentru că pregătim mereu repertoriu nou. Înplus, joc într-un spectacol cu Radu Gheorghe, «Interpretul», la Teatrul FoarteMic. În luna noiembrie voi pleca în Israel şi am de învăţat vreo 20 de cântecespecial pentru evenimentul acesta, cântăm pentru românii de acolo. Nu-mi rămâneprea mult timp liber”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz