2020-08-10 11:35

Anda Adam nu poate participa la parada militară de 1 Decembrie

 |  14:36
Anda Adam  nu poate participa la parada militară de 1 Decembrie

Anda Adam susține că și-ar fi dorit ca anul acesta să poată participa la parada militara ce va avea loc pe bulevardul Kiseleff din București. Din păcate, artista va trebui să onoreze două concerte, mai întâi într-un mall din București, la inițiativa unui post de radio, și altul la Râmnicu Vâlcea.

 

“Mi-am dorit dintotdeauna să urmaresc parada militară de la București, însă de fiecare dată a trebuit să plec în alte orașe pentru concerte. Îmi pare rău acum, mai ales că mâine va fi vreme frumoasă și caldă. Cred că va fi un spectacol foarte interesant la Arcul de Triumf. Oricum, le urez tuturor românilor un calduros ‘La mulți ani’ și îmi doresc să fie mai toleranți cu cei din jur. Să fie uniți, să uite de invidii și să muncească mult pentru a ridica țara acolo unde îi este locul”, declară artista.

 

Anda Adam a filmat de curând clipul noii sale piese, “AMO”, pe care îl va lansa pe piață imediat după sărbătorile de iarnă. Până atunci, agenda solistei este încărcată cu concerte în toate colțurile țării. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639583-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz