2019-10-16 20:14

Andra: „Sunt fericită, dar mersul pe jos nu mai e aşa simplu”. Cântăreaţa e însărcinată în şase luni

 |  19:07
Andra: „Sunt fericită, dar mersul pe jos nu mai e aşa simplu”. Cântăreaţa e însărcinată în şase luni

Andra şi Cătălin Măruţă se pregătesc să întâmpine venirea pe lume aprimului lor copil, iar sarcina cântăreţei are plusuri şi minusuri, după cum eaînsăşi povesteşte. Dar, chiar dacă banalul mers pe jos a început să i se parădificil, artista mărturiseşte că preţuieşte fiecare moment al acestei perioade.„Bebeluşul e foarte activ, e plin de energie, oricum, ceea ce nu poate decâtsă mă facă fericită. Nu mi se pare nimic dificil - poate, cel mult, mersul pejos nu mai e aşa de simplu ca înainte, motivele sunt clare. În rest, mă bucurde fiecare noutate şi etapă a sarcinii, sunt lucruri irepetabile într-o viaţă.Şi, chiar dacă voi avea mai mulţi copii, cum îmi doresc, ştiu că nu sunt douăsarcini la fel şi, deci, amintirile sunt unice, nepreţuite. Aşa că nici ooboseală şi nici o senzaţie de disconfort nu mă sperie şi nu mă necăjeşte,dimpotrivă”, explică Andra.

În familia Măruţă, Crăciunul are o semnificaţie aparte: pe lângăsărbătoarea tradiţională, cuplul sărbătoreşte şi 3 ani de când Cătălin acerut-o în căsătorie pe Andra. "Noi am fost de acord dintotdeauna cu ideea cănici un Crăciun nu are cum să fie mai fericit sau mai împlinit decât celpetrecut în familie. Anul acesta, vom merge împreună la familia mea în Ardeal,mai ales că sora mea tocmai a născut şi avem multe de sărbătorit, în jurulbradului", spune Andra. În ceea ce priveşte darurile pe care le aşteaptăde la Moş Crăciun, Andra spune că, de obicei, nu are visuri ieşite din comun."Îmi doresc daruri simple şi oferite cu tot sufletul, indiferent desprece-ar fi vorba. Şi îmi doresc linişte, pace sufletească, pentru mine, pentrufamilia mea", explică Andra.

Pe dealtă parte, artista şi soţul ei nu au luat o decizie dacă vor petrece Anul Nouîn România sau în străinătate. "Ne cam bate gândul să mergem tot în Dubai,dar să vedem cum se simte şi Andra şi dacă medicul nu ne spune că este o călătorieprea lungă cu avionul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray