2019-08-22 11:03

ANDREEA BĂLAN a învins moartea. Doar o MINUNE i-a salvat viața: De două zile lupt să trăiesc!

 |  23:07
ANDREEA BĂLAN a învins moartea. Doar o MINUNE i-a salvat viața: De două zile lupt să trăiesc!

Dupa 48 de ore la Terapie Intensiva si o lupta crancena cu moartea, Andreea Balan a trecut de momentul critic, iar medicii sunt impresionati de sansa la viata pe care a avut-o. Foarte putini pacienti cu afectiunea Andreei reusesc sa traiasca, sansele de supravietuire fiind extrem de mici pentru boala care afecteaza doar 1 din 80.000 de pacienti.

In aceasta seara, s-a intamplat minunea pentru care se roaga toti fanii Andreei Balan, familia ei si prietenii. Cantareata si-a revenit si a postat pe retelele de socializare o prima fotografie dupa momentul greu prin care a trecut si cu fetita nou-nascuta in brate:

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Va mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri. Se numeşte embolie amiotică, iar medicii au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc!".

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură veștile despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce artistei i s-a oprit inima în sala de operație.

„Abia de astăzi sunt bine şi mi-am strâns fetiţa în braţe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o.

George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu a venit de acasă în cinci minute şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui, e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că a vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică”, a povestit Andreea Bălan, în direct, la Antena 1.

Mesajul vine la 48 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de un minut, inima solistei a încetat să mai bată

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray