2020-05-29 10:38

Andreea Bălan confirmă a doua internare în SPITAL: «Au apărut alte hematoame care...»

 |  23:16
Andreea Bălan confirmă a doua internare în SPITAL: «Au apărut alte hematoame care...»

Andreea Bălan confirmă a doua internare în spital, arătând că „au apărut alte hematoame care trebuie operate şi eliminate”, scrie artista în mesajul transmis fanilor. Ironia sortii, dar inainte sa nasca, Andreea declara ca a ales cezariana pentru a aduce pe lume al doilea copil pentru a evita lungul drum al travaliului pe care il presupune nasterea naturala, dar si eventualele probleme care pot aparea.

Artista a reacţionat la zvonurile care au apărut în presă în ultima săptămână şi a ţinut să informeze opinia publică în legătură cu starea sănătăţii sale:

”În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenţie chirurgicală (cu anestezie generală şi terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operaţiei complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operaţie cu embolie amniotică şi stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar)”, a explicat cântăreaţa, potrivit Mediafax.

Andreea Bălan a clarificat şi informaţiile apărute în legătură cu a doua internare: ”În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate şi eliminate. Astfel de cazuri sunt rare şi ţin de anticoagularea sângelui în urma operaţiei grele prin care am trecut pe 4 martie”.

Cântăreaţa a publicat şi două imagini, una realizată pe 15 martie şi cealaltă surprinsă în după amiaza zilei de joi, asigurându-şi fanii că îi va ţine la curent cu evoluţia sa.

”Şi zâmbetul e mereu la locul lui chiar dacă sunt pe patul de spital”, îşi încheie Andreea Bălan mesajul.

Pentru Andreea Bălan şi George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiţă. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

ANONIM
22 Mar 2019

A vrut sa fie doamna . Trebuia sa nasca normal si scotea afara toate resturile nasteri . Atunci scapa si de infectiile din organizm . Se curata . Numai pe Cezar la nascut masa , cind au ajuns astrele , stelele , la o anumita pozitie , prevazuta de oracoli . Tasu inparatu a vrut sa iasa un inparat mare si vestit . Iar masa a murit la nastere , tinindul prea mult in burta . Atunci tasul inparatu a pus medici sa il scoata prin taierea pintecului . Cind stringi in brate o femeie cu cezariana , simti un siret disgratios pe burta si se vede .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine