2020-08-04 19:50

Andreea Bălan, cu fundul la vedere ca să arate că e perfectă

 |  19:13
Andreea Bălan, cu fundul la vedere ca să arate că e perfectă

A sărit ca arsă când a fost acuzată că are celulită, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a răspuns. Chiar dacă e plecată peste hotare în vacanţă, Andreea Bălan nu a lăsat lucrurile aşa. Îmbrăcată sumar, doar într-un costum de baie, ea şi-a etalat cu mândrie formele în cadrul unui filmuleţ pe care l-a postat apoi pe Facebook. Dornică se le demonstreze fanilor că este posesoarea unei siluete fără cusur, cântăreaţa dansatoare nu s-a sfiit să-şi arate fundul, pentru a-i convinge pe toţi că partea ei dorsală merită numai cuvinte de laudă.

Nemulţumită de comentariile apărute, potrivit cărora picioarele ei ar fi fost brăzdate de celulită, Andreea Bălan a ţinut morţiş să demonstreze contrariul. Aflată în vacanţă în Antalya, ea nu a lăsat timpul să treacă şi le-a răspuns celor care s-au grăbit să spună ceva rău despre corpul ei. Prin urmare, blondina şi-a rugat partenerul de vacanţă s-o filmeze, în timp ce ea îşi etala cu mândrie formele bine lucrate, în special în sala de dans. Vedeta a făcut piruete peste piruete, s-a întors cu spatele la cameră pentru a fi admirată, şi şi-a expus fundul, astfel încât “cârcotaşii” să nu o mai ţină pe-a lor şi să se convingă că partea ei dorsală arată impecabil.

“V-aţi găsit să vă luaţi de mine? Tocmai de mine? Eu, care fac mult sport, dansez de atâţia şi atâţia ani, am cinci concerte pe weekend. Cum să vă luaţi tocmai de mine?”, a ţinut Andreea Bălan să sublinieze în videoclipul postat în spaţiul virtual.

Sejur exotic cu noul iubit

Misterioasă de fel în ceea ce priveşte viaţa ei sentimentală, cântăreaţa a încercat pe tot posibilul să nu dea prea mult din casă despre noua ei relaţie. În ciuda eforturilor sale, idila ei cu actorul George Burcea a ieşit la iveală. Cei doi au plecat împreună în prima lor escapadă romantică, alegând ca destinaţie Turcia. Amatoare a vacanţelor, Andreea a recunoscut mereu că îi place să călătorească, iar de acest lucru s-a bucurat din plin în ultimul an.

„În vacanţă sunt Eu. Mă regăsesc, mă redescopăr şi las copilul interior să se joace, să alerge, să facă ce doreşte şi să fie fericit. Am învăţat să preţuiesc prezentul şi să apreciez clipele cu oamenii pe care îi iubesc. Am învăţat că orice clipă din prezent, poate fi o amintire frumoasă în viitor”, le-a mărturisit Andreea prietenilor săi virtuali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30

Mai multe imagini:
Andreea Bălan, cu fundul la vedere ca să arate că e perfectă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz