2020-07-10 14:41

Andreea Bălan, mesaj către Keo: ”Uită-mă”. Vezi aici video!

 |  18:10
Andreea Bălan, mesaj către Keo: ”Uită-mă”. Vezi aici video!

Fără îndoială, dezamăgirile amoroase stau la baza celor mai de succes hituri. Asta crede cu tărie şi Andreea Bălan, care şi-a aşternut trăirile pe foaie, şi a scos o nouă melodie. Relaţia cu Keo nu a avut sorţi de izbândă, însă, de pe urma ei, cântăreaţa a lansat două piese.

Andreea Bălan a rămas cu un gust amar în urma despărţirii de Keo. Şi e normal, având în vedere dezamăgirea trăită de cântăreaţa dansatoare când a aflat că bărbatul iubit o înşală cu o altă femei. Aşadar, povestea lor care dura de aproape opt ani nu a avut finalul aşteptat.  Sentimentele trăite în acea perioadă au fost puse de Andreea pe-o foaie, fiind concretizate într-o nouă melodie, lansate ieri.

„Nimic nu uneşte oamenii mai mult decat suferinţa. Lucrul acesta a fost valabil pentru mine şi Cortes şi azi (n.r.-miercuri) lansăm cea mai personală colaborare din carierele noastre: «Uită-mă!» Am înregistrat vocile cu lacrimi în ochi, şi pentru noi această piesă a reprezentat o terapie, o eliberare şi o vindecare a trecutului. Azi sunt vindecată  complet, am lăsat totul în urmă şi am închis uşa definitiv”, a povestit Andreea pe pagina ei de Facebook. După „Rece”, aceasta e cea de-a doua piesă, inspirată din capitolul trăit de artistă cu Keo.

Filmările s-au desfăşurat în afara ţării. „Videoclipul a fost filmat în luna iunie într-un desert de lângă Los Angeles, El Mirage Dry Lake şi a fost regizat de Edward Aninaru, care a gândit scenariul şi m-a provocat să-mi folosesc calităţile de actriţă: a trebuit să râd isteric, să plâng, să urlu, să sufăr, să îmi arăt vulnerabilităţile unei despărţiri. Fiecare trăire pe care o vedeţi în videoclip am simţit-o real şi adânc în trecut”, a mai spus vedeta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz