2020-07-07 03:06

Andreea BĂLAN, riscurile la care este supusă în urma STOPULUI CARDIO-RESPIRATOR

 |  10:18
Andreea BĂLAN, riscurile la care este supusă în urma STOPULUI CARDIO-RESPIRATOR

Vestea ca Andreea Balan a facut stop cardio-respirator pe masa de cezariana a venit ca un soc. Din fericire, cantareata este acum stabila si fetita este sanatoasa, insa medicii avertizeaza ca acest moment care se putea sfarsi tragic nu este lipsit de riscuri pe viitor.

„Va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate. Orice pacient de acest tip presupune o reevaluare pentru că este un semnal de alarmă, chiar dacă e o stare de sănătate aparentă.

Bănuiesc că medicii au intervenit și au resuscitat la timp, mai ales că a fost în timpul unei intervenții chirurgicale și medicii erau acolo. Este o modă a cezarienelor în România și iată că și acest tip de intervenție presupune riscuri”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars.

Aseara, sotul Andreei, George Burcea a confirmat momentele grele prin care trece familia lui.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi.

Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a scris actorul George Burcea, pe contul său de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz