2020-08-08 02:32

Andreea Marin a ajuns în sala de operaţii. Iată ce a păţit "zâna"

 |  18:24
Andreea Marin a ajuns în sala de operaţii. Iată ce a păţit "zâna"

Deşi a dispărut de pe micul ecran, Andreea Marin continuă să se implice în tot felul de proiecte, lăsând momentan departe televiziunea. După ce de-a lungul timpul s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, acum „zâna” lucrează intens la un material cu informaţii utile cu specialişti în domeniu. Pentru a-şi duce munca la bun sfârşit, ea a luat parte la o intervenţie în sala de operaţii.

Conştientă de importanţa informaţiei, Andreea Marin lucrează la un film, care să le aducă oamenilor tot ce este necesar să cunoască pentru a-şi rezolva problemele.

Cum şi ei sănătatea i-a jucat feste, vedeta a ajuns în sala de operaţii, unde a luat parte la o premieră, pe care vrea să le-o prezinte cât mai repede şi celorlalţi.

„Într-un alt colţ din Europa decât cele cu care v-am obişnuit, în sala de operaţii, la finalul unei intervenţii pe care am urmărit-o cu sufletul la gură, o premieră medicală şi o operaţie care la noi acasă încă nu e posibilă.

Filmul va fi gata în curând şi abia aştept să vi-l fac cunoscut. Când e vorba de sănătate, fie că ai astăzi sau nu o problemă, fie ca ţi-o permiţi astăzi sau nu, e necesar înainte de toate să ştii că există.

Solidaritatea oamenilor poate face minuni, atunci când singur nu te descurci şi crezi că nu vei reuşi să găseşti soluţia. Dar informaţia e mai preţioasă decât îţi poţi închipui”, a povestit Andreea Marin.

În ultima perioadă, „zâna” şi-a schimbat complet stilul de viaţă, mizând pe unul sănătos, cu ajutorul căruia a slăbit considerabil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-16

Mai multe imagini:
Andreea Marin a ajuns în sala de operaţii. Iată ce a păţit 'zâna'
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz