2019-12-07 13:15

ANDREEA MARIN, mărturisire emoționantă: «Am avut o NEFERICIRE împreună cu lipsă de sănătate». Cum a slăbit 20 de kilograme

 |  10:03
ANDREEA MARIN, mărturisire emoționantă: «Am avut o NEFERICIRE împreună cu lipsă de sănătate». Cum a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin a dat un bine-meritat restart organismului adoptând un stil de viață sănătos care a ajutat-o să scape de problemele de sănătate cu care se confrunta în urma cu câțiva ani. Vedeta de 44 de ani a traversat o perioadă dificilă, cu multe complicații de ordin medical, neștiind la acea vreme că toate complicațiile proveneau de la un dezechilibru general al organismului.

Abia după ce s-a documentat temeinic, Andreea Marin a apelat la medici, la specialiști pentru a-și curăța organismul prin detoxifiere, a început să consume fructe și legume bio cultivate în gradina casei și să facă sport frecvent, de trei ori pe săptămână.

Andreea Marin a povestit prin ce a trecut în ultimii ani și cum a ajuns la un echilibru minte-trup-suflet în cadrul unui seminar organizat de Irina Alionte și echipa Bodyshape, sala de sport pe care o frecventează vedeta și care a ajutat-o să se reîndrăgostească de mișcare.

A existat o poveste care m-a schimbat în mod profund. A început într-un moment din viața mea când nu mi-a fost bine. Am avut o nefericire împreună cu lipsa de sănătate. Ele merg mână în mână, corpul începe să sufere și sa dea semnale că nu ești în regulă.

În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus deși făceam sport de cinci ori pe săptămână.

Eram bolnavă. Nu era o problemă care să țină de neglijență, pentru că eram ambițioasă și, totuși, nu scăpam de un gram deși făceam sport. Corpul meu avea o problemă de sănătate. Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști.

A fost momentul în care am descoperit ce înseamnă detoxifierea, o dietă corecta făcută sunt supraveghere într-un centru specializat unde ai parte de izolarea de ritmul cotidian care nu îți dă liniște, specialiști care îți gătesc ce trebuie la o oră și jumătate, aparatele și terapiile care îți curăță corpul.

Apoi, mișcarea pentru mine reprezintă viața. Mi-am pus în programul meu ora de sport, mi-am impus și nu am regretat. Mișcarea înseamnă nu doar silueta ci și respirație și transpirație și energie pozitivă.

Aici am învațat cum e cu nutriția. Urmăm mereu cursuri pe acest subiect, cum să faci să nu îți fie atât de greu să mănânci normal, dar organizat. Este o echipă de campioni cu medalii și diplome.

Odată ce ai început acest program nu te mai poți lăsa pentru că îți place și vezi rezultate”, a povestit Andreea Marin in cadrul seminarului RESTART.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray