2020-01-28 14:43

ANDREEA MARIN, mărturisire surprinzătoare: «Am renunțaț la oameni la care eu țineam, dar care ...!»

 |  23:14
ANDREEA MARIN, mărturisire surprinzătoare: «Am renunțaț la oameni la care eu țineam, dar care ...!»

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, CulTOUR, de la Happy Channel.

Fără să se sfiască în fața mărturisirilor emoționante, cunoscuta prezentatoare a vorbit despre rolul de mamă, despre lucrurile care o definesc cel mai bine, dar și despre meseriile pe care și-ar fi dorit să le aleagă atunci când era la început de drum: ”Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară.

În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus”.

Făcând un bilanț al lucrurilor pe care le-a învățat până acum, de-a lungul vieții, Andreea Marin a spus și despre cea mai grea decizie pe care a luat-o: ”Renunțarea la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

PAPUSI GOMFLABILE
06 Mai 2019

Bai dar nu mai scapam de Patachina asta ? Sa tot mirlit si aperat peste tot si nu ii este rusine . . Sa se faca popa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine