2019-10-21 15:38

Andreea Marin, OPERATĂ de urgență. În ce stare e VEDETA

 |  18:32
Andreea Marin, OPERATĂ de urgență. În ce stare e VEDETA

Andreea Marin a fost operată de urgență din cauza unor complicații la coloană. Fosta prezentatoare TV a ținut în secret faptul că se opereză și numai după ce a trecut cu bine peste intervenția chirurgială a vorbit deschis despre problema ei de sănătate. Conform mesajului postat de ”Zâna” pe Instagram, operația a decurs bine, iar în scurt timp va fi externetă din spital.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!” a scris Andreea Marin, pe pagina oficială de Instagram.

Tot printr-o postare pe Instagram, Andreea Marin i-a mulțumit doctorului Dragoș Zamfirescu, cel care a operat-o: ”Acest om face minuni in vietile pacientilor lui. Astazi, este randul meu sa ii multumesc domnului Zamfirescu, cu tot sufletul, ca pacient aflat, acum cateva ore, pe masa de operatie, sub bisturiul sau. Ce era mai greu a trecut. Multumesc intregii sale echipe si doamnei doctor anestezist Irina Luca, a carei caldura si grija sunt atat de pretioase pentru pacientul ce intra cu emotie in sala, pentru operatie”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram, care a anunțat încă acum de o lună că se va opera la spate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

ANONIM
17 Noi 2018

La ce este vedeta moldoveanca asta ???La însumat km de la bărbați oficiali si neoficial ??? Sau la cântat la fluierul lor ???
ANONIM
17 Noi 2018

CURVA A FOST SI CU TIRIAC INBIRLIGATA . CIT A PLATIT DIN BANI LUATI DE EA , CU ZIMBETE SI CURU ? FACEA RECLAMA LA MAFIA DE FRECAT CURVE PE SPINARE A LUI TURCALETE
OSMAN
18 Noi 2018

DE CE VA E NECAZ PE EA ,CA E ZANA BUNA/ BUNA ?
@OSMAN
18 Noi 2018

A prestat si la tine ??? Stând aplecată la clarinet , normal sa aibe probleme la coloană.....si chiuvetă este buna după ce o speli....
ANONIM
20 Noi 2018

A omorit-o turcaletele cu maciuca circuscrisa si bile pe ea . A luat-o la umeri craci si ia rupt cotaitoarea . De ce nu sa dus la spitalul lui din Turcia ? Acum sa inbirligat cu un sularau Ambasador , ca sa aiba pasaport diplomatic ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray