2020-05-29 11:36

Andreea Marin revine în televiziune. Ce emisiune va face

 |  16:22
Andreea Marin revine în televiziune. Ce emisiune va face

După ani în care s-a ținut departe de micul ecran, Andreea Marin a semnat cu Televiziunea Română pentru o nouă emisiune, un format tv dedicat femeilor, care va fi difuzată duminică seara.

"Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni și jumătate revin în televiziune, la televiziunea națională", a declarat Andreea Marin la emisiunea Răi da' buni, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Din informațiile paginademedia.ro emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci își va asigura singură finanțarea. Emisiunea s-ar putea numi Prețuiește viața.

"E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup și suflet. Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de față Prețuiește viața. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună", a mai povestit Andreea Marin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-02Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
02 Mar 2016

Chilotareasa sa saturat de maciuci cu bile ale turcaletului ? Acum vrea sa faca si altele ca ea ? Reclama la spitale , turism , operati estetice si altele cu subinteles din aranjamentele televiziuni .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine