2019-08-18 14:06

Andreea Bănică şi Delia Matache: „Câştigăm la fel ca înainte de criză“

 |  18:26

Fie că vor sau nu sărecunoască, cei mai mulţi dintre artişti sunt afectaţi de criza financiară, carea provocat o cădere dramatică şi în piaţa concertelor, nu doar în bugetul oamenilorde rând. Cu toate astea, sunt şi cântăreţe ceva mai norocoase, care susţin căagenda lor de spectacole nu are de suferit din cauza recesiunii. Andreea Bănicăare succes peste hotare, iar câştigurile nu i s-au diminuat, spune soţul ei,impresarul Lucian Mitrea, iar Delia Matache declară că „a fost întotdeaunasolicitată pentru concerte”. Ceva mai sincer, iubitul şi impresarul DanieleiGyorfi recunoaşte că cererile nu mai sunt aceleaşi, dar găseşte şi părţi pozitiveale crizei financiare.

„Andreea nu a simţitnici un fel de efect al recesiunii. Chiar acum ne aflăm într-un turneu de zecezile în Bulgaria. Piesele ei sunt foarte bune şi merg bine şi în Europa, astfelcă nu duce lipsă de spectacole. E adevărat că piaţa concertelor a scăzut multîn ultimele luni, dar pe noi nu ne-a atins asta”, a declarat pentru „Puterea“Lucian Mitrea, soţul şi impresarul Andreei Bănică. Nici Delia Matache nu seplânge de lipsă de activitate. Cântăreaţa susţine că este la fel de ocupată caîntotdeauna. „Pe mine nu m-a afectat şi nu mă afectează perioada asta. Eu amfost mereu chemată să cânt, fie că am avut un single nou pe piaţă sau nu”, ne-aspus artista. În aceeaşi gaşcă a artiştilor norocoşi (sau doar optimişti?) seînscrie şi Connect-R, care povesteşte că abia face faţă solicitărilor despectacole. Nu este tocmai imposibil de crezut, având în vedere că, în urmă cudoi ani, Connect-R nu era prea activ pe piaţa muzicală, spre deosebire demomentul de faţă. „E greu, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că asta mi-amdorit, concerte. Preţul nu l-am ridicat şi avem cereri foarte multe”, adeclarat cântăreţul, la Music Channel.

George Tal: „Criza cerneartiştii şi impresarii”

George Tal, impresarulşi iubitul Danielei Gyorfi, declară însă cu sinceritate că lucrurile nu maistau la fel ca înainte. „Criza a afectat pe toată lumea, inclusiv pe artişti.Bugetele sunt mai mici, astfel că se fac mai puţine evenimente publice, iarcele pivate s-au mai rărit. Şi la noi e la fel, dar nu ne putem plânge, totuşi.Daniela este o artistă cunoscută şi foarte cerută, munceşte mult, este serioasăşi foarte disciplinată, aşa că nu stă degeaba nici acum, când e însărcinată.Iar criza are şi părţi pozitive: cerne artiştii şi impresarii, nu vor mairămâne în picioare decât cei care au cu adevărat ceva de spus”, crede GeorgeTal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray