2019-10-15 19:40

Andreea Mantea: Am şi mai mulţi bani de când m-am retras! Iepuraşul Playboy a luat o pauză de imagine chiar când era pe culmile succesului

 |  18:15
Andreea Mantea: Am şi mai mulţi bani de când m-am retras! Iepuraşul Playboy a luat o pauză de imagine chiar când era pe culmile succesului

A apărut depatru ori pe coperta revistei cu iepuraşi şi a bifat şi mai multe pictoriale înrevistele de specialitate din lumea întreagă, intrând chiar în colimatorul luiHugh Hefner, “tăticul Playboy”, care a şi invitat-o la conacul său. A fostasaltată cu oferte din străinătate şi revistele deocheate se băteau pentru ocopertă cu ea, francezii numind-o “bomba din Carpaţi”, însă bruneta noastră adecis să se retragă din viaţa publică. De la începutul anului, a ieşit dinlumină reflectoarelor şi mulţi o plâng de milă, crezând că nu mai are din ce trăipe motiv ca vânzarea propriei imagini era singura ei sursa de venit. În schimb,Andreea ne-a declarat că, din contră, conturile i s-au rotunjit de când s-aretras şi acum are şi mai mulţi bani făcând ceea ce-i place.

Nu multedintre cele care dau jos textila pe bani mai mulţi sau mai puţini, în funcţiede cât de bine şi-au negociat contractul, visează că l-ar putea întâlni pe HughHefner, “tăticul Playboy”, Dumnezeul celor care se vor admirate în costumulEvei. Andreea Mantea a avut această ocazie şi a fost în vizită în conacul acestuia,supranumit “palatul sexului”, locul în care ajung doar cei mai talentaţi“iepuraşi” din lume. Cert este că pe bruneta noastră nu a impresionat-o preatare întâlnirea cu Hefner, ba chiar considera la vremea aceea că i-a făcut maimult rău decât bine, având în vedere imaginea pe care trebuia să şi-oprotejeze, lucrând atunci în televiziune, ca şi co-prezentator al emisiunii“Din dragoste”. Mulţi au crezut că, după apariţiile în reviste din lumeaîntreagă, Andreea s-a îmbogăţit, însă nici vorbă de aşa ceva, pentru că ea afost plătită o singură dată pentru şedinţa foto, iar mai apoi pozele au fostvândute în întreaga lume fără ca ea să mai primească vreun ban. După ceemisiunea-concurs pe care o prezenta la TVR 1 a fost scoasă din grilă şi, maiales, după ce a rupt relaţia cu Andrei Ţârdea, bruneta a decis să se retragădin viaţa publică. Nu a mai onorat nici prezentările de modă unde era foarte căutată,deşi nu are dimensiunile unui topmodel, nici la televizor nu a mai dorit săapară şi nici prin ziare nu i-a mai plăcut, pe motiv ca o perioadă vrea să uitede tot şi toate.

„Muncescde dimineaţa până seara”

Mulţi i-auplâns de milă că nu mai are din ce trăi şi nici din ce-şi plăti ratele la bancă,în viziunea unora fiind la un pas de a rămâne fără casă, însă Andreea îicontrazice. “Bugetul meu nu a avut de suferit în urma retragerii mele din viaţapublică, ba din contră, am şi mai mulţi bani decât înainte. Nici nu măplictisesc pentru că muncesc de dimineaţă până seara la un proiect al meu pecare nu vreau să-l împărtăşesc cu nimeni. Sper să nu afle nimeni despre ce estevorba pentru că vreau să rămână pentru mine şi atât, însă important este cămi-e foarte bine. Şi înainte făceam ceea ce-mi place, televiziune, modeling,însă acum am mai mult timp să mă gândesc la mine şi atât, să fac lucruri doarpentru sufletul meu. M-am lăsat dusă de val şi nu a fost bine. Am primit foartemulte propuneri de a reveni în televiziune, însă le-am refuzat pentru că îmidoresc altceva acum. Orice om are visele lui, planurile lui, iar eu pe ale melenu vreau să le mai fac publice!”, ne-a declarat Andreea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray