2020-02-18 00:40

Andreea Mantea: Las altor fete locul meu în showbiz!

 |  17:12
Andreea Mantea: Las altor fete locul meu în showbiz!

Cu o rată la banca de 3.000 de euro, fără un sponsor, pardon, iubit(oficial) alături şi ignorată de televiziuni, Andreea Mantea îşi permite luxulde a nu mai fi vedetă. “Iepuroaica” Playboy care a făcut furori şi în ogradă “tăticului”Hugh Hefner nu mai vrea în reviste, ziarele îi put mai rău decât cuşca unuiiepure veritabil, parcă nici prezentările de modă nu-i mai convin, iaremisiunile tv care îi acordă atenţie sunt mult prea nepotrivite pregătirii saleprofesionale. Mantea se declară scârbită de showbizul românesc în care a răsăritşi a crescut ca o floare în glastră ani întregi, s-a dezbrăcat şi de ultima frunză atunci când a văzutverzişori în faţa ochilor, însă acum vrea să se retragă.

Nimic nu mai este pe gustul Andreei Mantea. A vrut să fie vedetă, însăacum nu mai poate purta o asemenea povară. A atras-o celebritatea, numai căacum vrea să o arunce la gunoi ca pe un măr stricat. Ei bine, măarul din care amuşcat acum patru ani a început să putrezească, iar Mantea s-a săturat să fievedetă, sperând că poate redeveni femeia de dinainte să trimită poze deocheateunui tabloid pentru rubrica “Fată de la pagina 5”. Ar vrea să dea timpul înapoişi să nu participe nici la concursul “Miss Playboy”. Regretă şi alegerea pecare a făcut-o în urmă cu doi ani de a fi asistenta matinalilor Răzvan şi Dani,considerând că din acel moment a luat sfârşit viaţa sa personală. Devenităinteresantă pentru cei din jur în urma dezinvolturii cu care dădea jos textile,dar mai ales a bustului expus în toate ziarele şi revistele colorate din ţară,Mantea a trăit destul de bine datorită vedetismului său. A avut iubiţi numaiunul şi unul, bărbaţi vânaţi de toate piţipoancele căutătoare de aur princafenelele din Dorobanţi, şi-a cumpărat casă şi maşină şi datorează băncilorvreo 3.000 de euro în fiecare lună. O perioadă s-a descurcat binişor, mai alescă a primit frâiele unor emisiuni tv mai mult sau mai puţin vizionate depublic, însă o mână de aur pentru portofelul ei. Mircea Radu a luat-ocoprezentatoare la “Din dragoste”, apoi, tot în această combinaţie, a prezentatemisiunea “Noaptea erorilor”. Şi televiziunea publică a avut încredere în calităţilesale “prezentatoriceşti” şi i-a dat pe mână o emisiune-concurs, avându-l dreptajutor pe Aurelian Temişan.

S-a despărţit de ochii lumii?

Gurile rele spun că Mantea a ajuns la TVR tocmai pentru că bugetulemisiunii era asigurat de fostul “tată socru”. Andreea spune că şi relaţia eicu Andrei Ţârdea a luat sfârşit tot din cauza celebrităţii, neluând în calcul cătocmai această expunere mediatică exagerată i-a asigurat pâinea de a doua zi. Fărăun loc de muncă stabil, dar şi fără a avea acasă un perete tapetat cu diplome,Andreea s-a lăfăit în lux şi a câştigat într-o lună cât 20 de medici rezidenţila un loc, însă celebritatea are şi ea reversul ei. Mantea a avut paparazzi peurme tot timpul, viaţa personală i-a fost pusă pe tavă, iar escapadele amoroasen-au putut fi ascunde de ochiul vigilent al presei. “Am rezistat multăvreme pentru că am intrat în această horă. Acum nu mai pot. Mi-a ajuns. Mi-escârbă de toate mizeriile din showbiz. În ultima vreme sunt extrem de fericită şiliniştită. Mă bucur atunci când nu-mi sună telefonul pentru tot felul denimicuri care par importante pentru unii. Sunt sigură că sunt multe fete tinerecare îşi doresc o astfel de viaţă. Le las lor locul meu!”, a declarat Andreeapentru stl.ro. Pe la colţuri de cafenele se vorbeşte ca Mantea a făcut publicădespărţirea de Andrei Ţârdea tocmai pentru a ieşi din atenţia presei, însă ceidoi sunt încă împreună.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine