2020-08-10 02:38

Angelina Jolie nu știe să gătească, dar vrea să învețe de dragul lui Brad Pitt

 |  11:46
Angelina Jolie nu știe să gătească, dar vrea să învețe de dragul lui Brad Pitt

Actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, a declarat că ar învăța să gătească, deși Brad Pitt nu i-o cere. Ea crede că dacă ar putea găti mai multe feluri de mâncare și le-ar prepara mai bine, ar fi o soție mai bună.

Actrița americană Angelina Jolie a declarat, într-un interviu televizat, că talentul său culinar este limitat și ar putea fi „o soție mai bună” dacă ar ști să gătească pentru soțul ei, Brad Pitt. „Avem momente când spun «O să fiu o nevastă mai bună! O să învăţ să gătesc!», iar el spune «Dragă, trebuie să ştii la ce te pricepi şi la ce nu». Îmi cunoaşte limitele”, a spus starul de la Hollywood.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună de nouă ani. Ei s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Domnul și Doamna Smith” (Mr. & Mrs. Smith). Potrivit Mediafax, Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi s-au căsătorit abia pe 23 august 2014, în cadrul unei ceremonii private organizate în Franța, și sunt părinții a șase copii, trei biologici și trei adoptați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-29

In legatura cu acest articol...

Angelina Jolie se implică în lupta contra virusului Ebola
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz