2019-07-24 09:39

Angelina Jolie s-a CUPLAT din nou. Nu-ți vine să crezi cine este noul ei IUBIT

 |  15:15
Angelina Jolie s-a CUPLAT din nou. Nu-ți vine să crezi cine este noul ei IUBIT

Celebra actriţă americană Angelina Jolie, care s-a separat de soţul său, la fel de celebrul Brad Pitt, în urmă cu un an şi jumătate, este implicate de curând într-o nouă relație, potrivit site-ului gala.fr, citată de Mediafax.

Potrivit Entertainment Tonight, care citează o sursă, noul iubit al Angelinei Jolie este un bărbat "puţin mai în vârstă, care este agent imobiliar".

"Brad şi Angelina sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată şi persoanele pe care le frecventează. Angie le-a spus prietenilor că nu este încă pregătită să aibă întâlniri amoroase, dar, de fapt, se vede cu un bărbat chipeş, puţin mai în vârstă, care este agent imobiliar. Nu este o vedetă şi nici măcar cineva pe care în mod obişnuit l-ar avea în cercul de cunoştinţe", a spus sursa.

"Se simţea cu adevărat rău după separare. I-a făcut bine să aibă un adult cu care să vorbească", a mai spus sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. Angelina a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003) şi a avut relaţii şi cu alţi bărbaţi celebri, precum Timothy Hutton.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-28Parerea ta...

ANONIM
29 Mar 2018

ALO SPECTATORI ; SA NU O FACE-TI CURVA . VA DA IN JUDECATA . PARCA AVEA 100 OPERATI SI ESTE CA UN BUTOI FARA FUND
ANONIME,
29 Mar 2018

E reptiliancă, dă-o-n......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray