2020-08-12 16:19

Angelina Jolie suferă de varicelă: "Pur şi simplu nu-mi vine să cred! "

 |  14:36
Angelina Jolie suferă de varicelă: "Pur şi simplu nu-mi vine să cred! "

Starul de la Hollywood, Angelina Jolie, și-a anunțat fanii prin intermediul unui filmuleț postat pe youtube că suferă de varicelă, iar din acest motiv, ea va lipsi de la un eveniment foarte important. Nevoită să-și petreacă următoarea perioadă în casă, actrița va rata conferința de presă organizată cu prilejul lansării noului ei proiect regizoral, filmul "De neînvins/ Unbroken".

Artista americană, în vârstă de 39 de ani, explică în acest mesaj video că suferă de varicelă, o boală infecţioasă eruptivă, produsă de virusul vericelo-zosterian, şi că nu va putea participa din acest motiv la o conferinţă de presă ce va fi organizată în zilele viitoare pentru a marca lansarea pe marile ecrane a noului ei proiect regizoral, filmul "De neînvins/ Unbroken".

"Am vrut ca totul să fie clar şi să fiu sinceră în legătură cu motivul din cauza căruia voi lipsi de la următoarele evenimente ocazionate de lansarea filmului «Unbroken», programate în zilele viitoare. Am aflat noaptea trecută că am varicelă", a declarat actriţa americană, care apare în acel mesaj video cu câteva puncte roşii, specifice varicelei, în zona gâtului şi a pieptului.

"Voi fi acasă, voi avea mâncărimi şi îmi va fi dor de toată lumea şi nu-mi vine să cred că am varicelă tocmai acum, pentru că acest film înseamnă atât de mult pentru mine", a adăugat Angelina Jolie.

"Pur şi simplu nu-mi vine să cred! Dar aşa este viaţa... vă iubesc pe toţi şi sper că totul se va încheia cu bine", a adăugat vedeta americană în încheierea acestui mesaj video care are o durată de 39 de secunde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz