2020-02-18 00:13

Angelina Jolie i-a trimis o scrisoare de împăcare lui Jennifer Aniston

 |  17:24

Actriţaamericană Jennifer Aniston a fost şocată, vineri dimineaţă, când a descoperitcă poştaşul i-a adus o scrisoare de la "marea ei rivală", aşa cum odescrie presa americană pe Angelina Jolie, informează showbizspy.com.

Potrivittabloidului american National Enquirer, Angelina Jolie - care creşte şase copiiîmpreună cu Brad Pitt, fostul soţ al actriţei Jennifer Aniston - ar fi luathotărârea să o contacteze pe Aniston pentru a încerca să pună capătneînţelegerilor din trecut. "Angelina nu mai vrea să aibă parte de energienegativă în viaţa ei şi urăşte această ostilitate care există între ea şiJen", a declarat o sursă. "A avut nevoie de mult timp pentru a-şiface curaj, însă are intenţii bune şi îşi doreşte cu adevărat să lase trecutulîn urmă. Deşi pare ceva nebunesc, nu e deloc ceva surprinzător pentru cei careo cunosc pe Angelina. Are o personalitate surprinzătoare, iar în cazul ei, a ocontacta pe Jennifer reprezintă exact genul de comportament la care te poţiaştepta", a explicat aceeaşi sursă.

Brad sebucură de intenţiile Angelinei

În aceascrisoare, Angelina Jolie i-ar fi spus "rivalei" Jennifer Aniston căva fi o mamă minunată şi că aceasta se află acum la vârsta şi momentul potrivitpentru a avea primul ei copil. "În plus, ea are sprijinul total din partealui Brad Pitt. El este foarte mândru că Angie a contactat-o pe Jen", aadăugat aceeaşi sursă.

AngelinaJolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile defilmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat deJennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fiîmpreună cu Jolie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine