2019-08-18 16:09

Angelina Jolie şi Brad Pitt fac din nou echipă într-un film

 |  15:54

AngelinaJolie ar putea juca din nou alături de partenerul ei de viaţă Brad Pitt înlungmetrajul "The Tiger", a anunţat scenaristul acestui film,cineastul Guillermo Arriaga, citat de contactmusic.com. Filmul va prezentapovestea unui activist pentru drepturile animalelor care încearcă să îi aperepe locuitorii unui orăşel din Siberia, terorizaţi de atacurile unui tigru.Într-un interviu acordat site-ului spaniol Quien.com, scenaristul Guillermo Arriagaa declarat: "În aceste zile voi merge la New York pentru a clarifica toatedetaliile, iar în noiembrie vom merge în Siberia pentru a căuta locurile celemai potrivite pentru filmări". Totodată, scenaristul mexican a declarat căactriţa Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă Brad Pitt ar putea jucaîmpreună în acest proiect.

AngelinaJolie este ocupată în această perioadă cu filmările pentru primul ei lungmetrajîn calitate de regizoare - un film despre războiul bosniac - şi nu se va puteaimplica într-un alt proiect cinematografic mai devreme de primăvara anului2011. La rândul său, Brad Pitt participă la filmările pentru lungmetrajul"Moneyball".

AngelinaJolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile defilmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat deJennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fiîmpreună cu Jolie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray