2019-12-13 04:51

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit oficial

 |  13:10
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit oficial

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit oficial, a declarat vineri Cynthia Pett-Dante, purtătoarea de cuvânt a actorului. Anunţul pune capăt unei îndelungi perioade de speculaţii referitoare la celebrul cuplu.

"Da, e confirmat (…) Este o promisiune pentru viitor, iar copiii sunt foarte fericiţi. Pentru moment, nu a fost fixată data nunţii", a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Brad Pitt, pentru revista People.

În dimineaţa zilei de vineri, oficializarea logodnei a fost pregătită de un comunicat al bijutierului american Robert Procop care a anunţat că a creat inelul de logodnă al Angelinei Jolie. Celebrul bijutier din Beverly Hills, cu care actriţa întreţine o relaţie privilegiată - poartă cu regularitate bijuteriile semnate de el şi au creat împreună o linie de bijuterii numită "The Style of Jolie" -, a precizat că a lucrat un an împreună cu Brad Pitt.

"Brad a avut o idee foarte precisă despre acest inel la care a lucrat un an cu Robert (…) El a vrut ca (inelul)să fie perfect din toate punctele de vedere şi Robert a găsit un diamant de cea mai bună calitate şi l-a tăiat astfel încât forma şi mărimea lui să fie adaptate mâinii Angelinei", a precizat surse amintită.

"Brad a fost extrem de implicat, supervizând toate etapele procesului de creaţie (…) Diamantele de pe margine sunt special tăiate ca să înconjoare degetul. Fiecare diamant este de cea mai bună calitate", se arată în documentul citat, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639560-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray