2019-10-16 20:01

Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în 2011, în India

 |  16:02
Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în 2011, în India

AngelinaJolie şi Brad Pitt se vor căsători la începutul anului 2011, în India, încadrul unei ceremonii organizate într-un templu din provincia Rajasthan,informează contactmusic.com.

AngelinaJolie, în vârstă de 35 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, urmează custricteţe învăţăturile gurului lor spiritual, Ram Lal Siyag, care le predălecţii de yoga de câţiva ani. Potrivit unei surse, aceste lecţii "le-autransformat relaţia". "Îşi încep şi îşi încheie ziua incantând uncuvânt sacru învăţat de la el (Ram Lal Siyag, n.r.). Nu se mai ceartădeloc", a declarat aceeaşi sursă.

Înoctombrie, alte două celebrităţi - Katy Perry şi Russell Brand - s-au căsătorittot într-un templu din provincia Rajasthan.

Cadou de 250.000 de dolari

Potrivitsite-ului accesshollywood.com, Angelina Jolie i-ar fi făcut cadou parteneruluiei de viaţă o "verighetă" în valoare de 250.000 de dolari, cu ocaziazilei de naştere a actorului. Brad Pitt va împlini pe 18 decembrie vârsta de 47de ani. "Inelul are gravate numele celor şase copii, iar cel al Angelineieste gravat deasupra. Este o verighetă de familie ce simbolizează faptul căBrad nu este căsătorit doar cu Angelina, ci cu întreaga familie, carereprezintă un tot unitar", a declarat o sursă.

Potrivitpresei americane, Angelina Jolie a cerut ca pe acea verighetă să fie gravate nudoar cele şapte nume, ci şi anumite simboluri "mistice" care au osemnificaţie deosebită pentru cuplu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray