2020-02-28 12:23

Anii au trecut în favoarea lor. Arată mai bine azi decât în tinereţe!

 |  15:58
Anii au trecut în favoarea lor.  Arată mai bine azi decât în tinereţe!

Pe vremea când abiadescifrau tainele showbizului, unele vedete nu descoperiseră încă secreteleunui look de revistă, deşi pozau deja pe copertele publicaţiilor glossy. MihaelaRădulescu este azi alintată „diva” şi spune chiar ea că arată mai bine ca la 30de ani. Şi despre Andreea Marin am putea trage aceeaşi concluzie, dacă privimcâteva fotografii ale „Zânei” din prima tinereţe. Dacă în urmă cu 10 ani,semăna mai degrabă cu un copil anemic şi nicidecum cu o bombă sexy, astăzi,Andreea Raicu se întrece pe ea însăşi, fiind una dintre cele mai dorite femeidin România. În ceea ce o priveşte pe Daniela Gyorfi, schimbările pozitive suntevidente, ca să nu mai vorbim de Carmen Brumă - ieri, o anonimă obeză, azi - „topmodelă”care îşi merită răsfăţul.

Dacă această fotografien-ar fi făcut de milioane de ori înconjurul lumii pe internet, cu siguranţă cănu aţi fi recunoscut-o în ea pe Carmen Brumă. Pe când era încă adolescentă,vedeta de azi de la Realitatea TV nu se lupta cu kilogramele în plus, badimpotrivă, le lăsa să se aşeze liniştite pe coapse, fund şi burtă. Sătulă depropria-i imagine în oglindă, Carmen şi-a scos ambiţia din sertar şi legumeledin frigider şi a început o cură serioasă de slăbire, asociată cu mult sport. Astăzi,este vedeta cea mai răsfăţată de presă, căci nici măcar în pozele de paparazziCarmen nu lasă la vedere vreun cusur fizic. Asta probabil pentru că nici măcarnu are vreunul.

Roşcata din imagine, îmbrăcatăîntr-o ţinută provocatoare ce i se mulează pe burtică, este azi „diva”revistelor glossy. Mihaela Rădulescu s-a tot transformat în decursul anilor,reuşind să arate din ce în ce mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă. La 41de ani împliniţi de curând, prezentatoarea tv spune ea însăşi că este maifrumoasă în prezent decât era cu 10 ani în urmă. Şi cine ar putea să ocontrazică? Desigur, de mare ajutor i-au fost şi micile sau marile intervenţiichirurgicale la care a apelat în timp şi care i-au asigurat rezistenţă în luptacu forţa gravitaţiei...

Aceasta este DanielaGyorfi, pe vremea când era de părere că sânii siliconaţi din plin şi afişaţiostentativ sunt foarte sexy. Ghinion pentru cântăreaţă, căci nu e deloc aşa,mai ales când, în prealabil, ai trecut pe la un medic estetician nu preapriceput într-ale chirurgiei! Între timp, Daniela şi-a înlocuit silicoanele -de vreo trei ori! -, iar azi arată, în sfârşit, aşa cum a visat: suplă, cu untonus muscular de invidiat şi cu un bust ferm şi generos. În plus, deşi alegeîn continuare vestimentaţii sexy pe scenă, artista a uitat sensul cuvântului„vulgaritate” şi a deprins mai bine noţiunea de stil.

La fel ca şi colega eide breaslă Mihaela Rădulescu, Andreea Marin a fost dintotdeauna o prezenţăplăcută, dacă nu un punct de atracţie pentru reprezentanţii sexului tare. Cutoate astea, răsfoind albume de fotografii mai vechi, nu putem să nu remarcămcă fosta „Zână a Surprizelor” arată mai bine în prezent decât în trecut. Deşi adevenit mămică în urmă cu doi ani şi jumătate - sau poate tocmai de aceea? - ,Andreea este o femeie mai atrăgătoare, maternitatea reuşind, probabil, să omaturizeze pozitiv. „De vină”, spune vedeta, este în primul rând dragostea pecare o dăruieşte şi o primeşte din partea familiei.

Vă mai aduceţi aminte detânăra Andreea Raicu, prezentatoare la ProTV? Au trecut mulţi ani de atunci şi,odată cu ei, au rămas în urmă şi părul scurt, şoldurile prea înguste şi dorinţade a fi sexy cu orice preţ. Se spune că urmaşele Evei ating apogeul feminităţiiîn jurul vârstei de 30 de ani. Nu ştim dacă este sau nu aşa, dar Andreei i sepotriveşte perfect această teorie. În 2010, vedeta de la Prima TV este cusiguranţă mai frumoasă decât în prima tinereţe, mai sexy şi mai stilată, semncă maturitatea nu aduce cu sine doar riduri, ci şi ceva mai multă înţelepciuneşi cumpătare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08

Mai multe imagini:
Anii au trecut în favoarea lor.  Arată mai bine azi decât în tinereţe!
zoom
Anii au trecut în favoarea lor.  Arată mai bine azi decât în tinereţe!
zoom
Anii au trecut în favoarea lor.  Arată mai bine azi decât în tinereţe!
zoom

Anii au trecut în favoarea lor.  Arată mai bine azi decât în tinereţe!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine