2020-01-20 19:33

Antrenorul DAN ALEXA, după ce și-a luat un pumn în gură de la ANAMARIA PRODAN: "Nu s-a întâmplat nimic! Am vorbit despre..."

 |  10:20
Antrenorul DAN ALEXA, după ce și-a luat un pumn în gură de la ANAMARIA PRODAN: "Nu s-a întâmplat nimic! Am vorbit despre..."

Reactia lui Dan Alexa, dupa ce si-a luat un pumn in plina figura de la Anamaria Prodan, aseara la Giurgiu, este fabuloasa. Antrenorul Astra Giurgiu sustine ca nu s-a intamplat nimic si ca au discutat la vestiare despre transferuri. Tabloidele scriu despre gelozia impresarei.

Dan Alexa s-a eschivat când a fost întrebat de jurnaliști despre situație. Potrivit Cancan, antrenorul s-a rezumat să spună: ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri. Întrebări despre fotbal aveți?”.

Sport.ro a scris ieri ca, dupa meciul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani a izbucnit un scandal monstru intre Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, marul discordiei fiind o bruneta care l-ar fi asteptat pe Alexa dupa meci. Geloasa, Anamaria i-a dat sportivului un pumn desprins din ringul de K1.

In timp ce Alexa sustine ca nu s-a intamplat nimic grav, Ana Prodan a oferit si ea o explicatie care s-a vrut amuzanta.

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult” a spus si Anamaria Prodan, potrivit Cancan.

VEZI AICI VIDEO IN CARE ANAMARIA PRODAN IL LOVESTE CU PUMNUL PE DAN ALEXA!

CINE ESTE BRUNETA CARE AR FI MARUL DISCORDIEI INTRE DAN ALEXA SI ANAMARIA PRODAN


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-14Parerea ta...

LIANA GORE
14 Iul 2019

Sincer nu mai inteleg nimic Prodanka asta nu mai are simtul realitatii Sa te faci de ras pentru individul asta urat ca o maimuta Acest om este prostit de ,,admiratori '' care spun ca arata ca nustiu ce desen animatIn realitate are fata de femeioi nebun
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray