2020-05-31 14:14

Antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” dă ponturi pentru o siluetă de invidiat. Florin Neby îţi spune cum să ai un corp de vedetă

 |  12:59
Antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” dă ponturi pentru o siluetă de invidiat. Florin Neby îţi spune cum să ai un corp de vedetă

În prag de primăvară, fostul campion mondial și european la gimnastică aerobică, Florin Neby, ne îndeamnă să ne mobilizăm şi să adoptăm în activităţile noastre şi sportul. Pentru a avea un corp frumos şi sănătos, antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” ne-a împărtăşit câteva ponturi, pe care e bine să le luăm în considerare, astfel încât să dăm randament la sală. Aşadar, dacă ţinem cont de trucurile antrenorului, cu siguranţă, vom avea o siluetă aşa cum ne dorim, asemenea vedetelor, care au lucrat cu el. Soţia lui Cabral, Andreea Ibacka, Flavia-asistenta de la matinalul Antenei, care îi este şi colegă, dar şi Roxana Vancea sunt doar câteva dintre cele au fost instruite de el.

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, iar acesta este un moment propice pentru a ne reînnoi abonamentul la sală pentru cei care au abandonat obiectivul de a fi sănătoși și de a arăta bine. Florin Neby, antrenorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne-a spus cum putem obține rezultate maxime din antrenamentele noastre.

”De câte ori ai găsit motive pentru a nu te duce la sală? De câte ori ai renunțat la dietă și antrenament chiar dacă îți propuseseși obiective realizabile? Ne pierdem deseori motivația fie pentru că rezultatele dorite se lasă prea mult așteptate, fie pentru că obosim sau ne plictisim de rutina zilnică. Oricare ar fi scopurile tale în sala de sport, este important să găsești determinarea de a lucra la parametri maximi în fiecare zi de antrenament”, a scris fostul campion mondial și european la gimnastică pe blogul său.

Florin Neby ne-a dezvăluit cele mai importante trucuri pentru performanța la sală.

1.Stabilește scopuri și termene limită. Încearcă să-ți depașești limitele de fiecare dată când mergi la sală.

2.Fă un pariu cu un prieten. Este posibil să-ți dai mai mult silința știind că vei obține un premiu sau că vei câștiga un pariu. Nu trebuie să fie neapărat ceva ieșit din comun; recompensa poate fi un obiect vestimentar pe care ți-l dorești, o cină în oraș sau un bilet la un spectacol.

3.Recompensează-te după antrenamentele grele. După o sesiune intensă la sală, premiază-te cu, un masaj, o carte sau un film bun. Chiar dacă ai muncit din greu, nu te sfătuiesc să dai iama în primul fast- food. Adu-ți aminte cât de mult te-ai străduit; vrei să compromiți totul cu un hamburger?

4.Ascultă muzica preferată. Melodiile favorite îți dau energie și te motivează să lucrezi mai mult. În plus, acest obicei reduce efortul perceput, astfel că nu vei mai simți antrenamentul ca pe o obligație în fața trainerului sau ca pe o povară.

De curând, Florin Neby a lansat programul „ Eat Fit”, care presupune Consiliere și măsurători, plan alimentar personalizat, trei mese principale pe zi plus o gustare, livrarea meselor zilnic la domiciliu, rezultate garantate ( slăbire, tonifiere, masă musculară).

Face exerciţii cu matinalii de la Antena 1

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România.

După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au a face cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

În prezent, Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-27

Mai multe imagini:
Antrenorul de la 'Neatza cu Răzvan şi Dani” dă ponturi pentru o siluetă de invidiat. Florin Neby îţi spune cum să ai un corp de vedetă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine