2019-09-22 13:13

Apa de argint coloidal, o soluţie pentru acnee şi infecţii vaginale. Nicoleta Luciu şi-a tratat coşurile cu apă argintată!

 |  18:55
Apa de argint coloidal, o soluţie pentru acnee şi infecţii vaginale. Nicoleta Luciu şi-a tratat coşurile cu apă argintată!

Apa cu ioni de argint coloidal se foloseşte încă din anii ’30 în tratarea diverselor infecţii ale căilor respiratorii, ale pielii, infecţii vaginale sau probleme ale stomacului. Apa argintată este un puternic antibiotic natural, fără efecte adverse şi fără contraindicaţii, dar cu toate acestea nu se bucură de o foarte mare popularitate în rândul românilor. La noi, apa cu ioni de argint coloidal a început să dispară rapid de pe rafturile farmaciilor naturiste după ce Nicoleta Luciu a declarat că a scăpat de acnee cu ajutorul ei.

Efectele extraordinare erau cunoscute încă de mii de ani de grecii şi romanii antici. Pentru organismul uman, argintul coloidal este indispensabil, procentul de argint în organism este în jur de 0,001%. Studiile au arătat că odată cu scăderea nivelului normal de argint din organismul nostru, scade şi nivelul stării de sănătate.

La începutul acestui an, Nicoleta Luciu a avut grave probleme dermatologice, acnee vulgară la nivelul tenului pe care nu a reuşit să o trateze cu nici unul dintre tratamentele propuse de medici sau recomandate de diverşi prieteni care s-au confruntat cu aceeaşi situaţie. Luciu susţine că a încercat zeci de creme, măşti, loţiuni, tratamente naturiste, însă coşurile i-au dispărut abia când a început să aplice la nivelul fetei comprese cu apă de argint coloidal.

“Am băut dimineaţa, pe întuneric, pentru că este o substanţă foarte sensibilă la lumină”, a spus Nicoleta şi şi-a invitat fanii să pulverizeze apa argintată şi pe zona afectată de coşuri, asigurându-i că nu va dura foarte mult şi vor scăpa de acnee. Însă apa cu ioni de argint coloidal nu este un excelent remediu doar pentru problemele dermatologice şi are o sumedenie de alte întrebuinţări. Stimulează funcţia leucocitară, crescând imunitatea organismului, facilitează detoxifierea organismului, combate radicalii liberi, având efect puternic antioxidant.

Este recomandată în cazul următoarelor afecţiuni: gripă, răceli, viroze, tuse cu expectoraţie, infecţii bacteriene ale cailor respiratorii superioare şi inferioare, infecţii fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial său genital, ulceraţii ale cavităţii bucale, sângerări gingivale, afte, candidoza bucală, infecţii genitale, sindromul Lyme, pneumonie, muşcături de insecte, negi, infecţii vaginale, candidoze, infecţii urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinală, ulceri gastrointestinal, gastrite.

Studii recente au arătat ca argintul coloidal ionic nu are reacţii adverse, în comparaţie cu antibioticele normale şi poate fi administrat fără riscul de a distruge bacteriile bune din organism. Rezultatele cercetărilor au demonstrat că soluţia de argint coloidal are rezistenţa faţă de peste 650 de agenţi patogeni, pe care îi distruge în mai puţin de şase minute, lucru confirmat de revista “Science Digest”.

Ce este argintul coloidal

Din punct de vedere ştiinţific, argintul coloidal este o dispersie lichidă de argint elementar. Într-o dispersie coloidală, particulele au o dimensiune între 1 nanometru şi 1 micron. Particulele de argint (neutre sau cu sarcină pozitivă) din argintul coloidal au dimensiunea de aproximativ 5 nm, echivalentul a aproximativ 15 atomi. Particulele de argint încărcate electric (ioni pozitivi) cu dimensiunea specifică dispersiei coloidale au un efect germicid rapid, distrugând peste 600 tipuri cunoscute de microbi (viruşi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.). Pentru a se împiedica formarea de compuşi nocivi ai argintului, se utilizează apă multiplu distilată, până când conductivitatea electrică acesteia ajunge la aprox. 1 microSiemens/cm. Electrozii din argint utilizaţi au puritatea de 99,999%. Puritatea apei şi a argintului din electrozi sunt condiţii absolut necesare pentru obţinerea unui argint coloidal de calitate şi fără compuşi chimici nocivi.

Moduri de utilizare

Apa din ioni de argint coloidal se utilizează în funcţie de localizarea afecţiunilor: oral (ingerata sau băută); inhalată sub formă de vapori fini; sub formă de clismă; duşuri, spălaturi vaginale; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau aplicată topic. Se mai poate folosi şi pe post de dezinfectant pentru apă potabilă, sau la tratarea plantelor împotriva ciupercilor şi bacteriilor. Doza zilnică recomandată pentru uz intern este de 20-50 ml, în funcţie de afecţiune şi de gravitatea acesteia. Recomandat să folosiţi pentru administrare linguriţe sau recipiente din plastic, sticlă sau ceramică, şi nu din metal.

“Apa cu ioni de argint este o soluţie străveche a medicinei moderne, este un imunostimulator, omorând bacteriile şi viruşii. Este folosită cu succes pentru tratamentul cailor respiratorii superioare (în faringite, sinuzite, otite), cât şi în infecţiile tractului respirator inferior (bronşite, însoţite sau nu de tuse). Apa cu ioni de argint se foloseşte cu succes şi în infecţiile ochiului (conjunctivite, ulcioare), cât şi pentru tratarea infecţiilor pielii şi candidoze”, susţine dr. Florin Cristea - medic specialist neurolog la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Apa din ioni de argint coloidal se găseşte în farmacii sau în magazinele naturiste.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-05Parerea ta...

DOCTOR IN BIOLOGIE
12 Iun 2014

"imunostimulator" nu este echivalent cu "desinfectant"; daca un doctor face o asemena declaratie, ii deplang pe pacinetii lui...
IRINA
27 Iul 2014

Eu impotriva acnee am folosit produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai tea tree oil. Le recomand, pe mine m-au scapat de acnee
INGINER CHIMIST
20 Sep 2014

Subscriu la ce a spus Doctor in biologie
MADALINA
14 Noi 2014

Si eu am folosit aceaste produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation si am fost multumita de rezultate....m-au vindecat de acnee. Le recomand.
VOICU ROXANA
05 Feb 2015

Acest produs dauneaza alaptarii??va multumesc
PETRONELA
26 Mai 2015

Si eu am folosit argint coloidal pentru acnee. Pot spune ca rezultatele au fost mai mult decat imbucuratoare. Am folosit argint coloidal de la firma Drjuice, eu afland de ei inca din 2009. Pupici
ANDREEA
06 Sep 2015

Petronela,dupa cat tim ti-a disparut acneea?
RAUVOITOR
15 Dec 2015

Dupa ce si-a pierdut virginitatea.
VIVIANA
07 Sep 2016

este extraordinara apa de argint coloidal, am folosit si tea tree pentru acnee dar nu a dat acelasi rezultat ca argintul coloidal, am avut probleme cu niste cosuri infundate ...:) singurul remediu pt mine a fost argintul coloidal,folositi fara teama
MARIA
08 Noi 2016

Cum ati folosit? Cat tineati compresa pe fata?
MADALINA
13 Ian 2017

Cât de argint coloidal s e bea pe zi?
AIMEE
26 Ian 2017

Buna....eu folosesc argint coloidal de peste doi ani,nu am mai racit,nu mai am probleme cu candidoza,nici cu sinuzita
VALI
29 Iun 2017

Normal ca exista efecte advese precum distrugerea si curuptia de ADN care se transfera la randul sau la copii + argyria (toata pielea se transforma albastra si parul alb)
OANA
23 Mar 2018

Da, daca in loc de apa bei doar argint coloidal imi imaginez...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray