2020-03-30 16:09

Aproximativ 200 de ploieşteni au venit să aducă flori la sicriul Mădălinei Manole

 |  11:55
Aproximativ 200 de ploieşteni au venit să aducă flori la sicriul Mădălinei Manole

Aproximativ 200 de ploieşteniaşteaptă în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor situată în centrulmunicipiului Ploieşti să intre şi să depună flori la sicriul cu trupul neînsufleţital Mădălinei Manole, aflat în holul clădirii. Sicriul a fost adus la Ploieştiîn noaptea de joi spre vineri şi a fost dus mai întâi la Capela unei bisericidin municipiu, după care, în jurul orei 10.30, a fost depus în incinta Casei deCultură a Sindicatelor.

Timp de jumătate de oră, alăturide sicriu s-a aflat doar familia artistei, mama acesteia fiind vizibildevastată de ceea ce se întâmplă, iar la Casa de Cultură fiind chemat unechipaj al Ambulanţei gata oricând să intervină.

În jurul orei 10.40, jandarmiicare au însoţit pe traseu sicriul cu trupul neînsufleţit au format, în faţaCasei de Cultură a Sindicatelor, un cordon prin care oamenii care aşteaptăafară să intre pe rând pentru a depune flori la căpătâiul artistei.

La faţa locului, se află rude şifoarte mulţi fani ai artistei, soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, dar şimama acesteia.

De la ora 16.00, va fi oficiată oslujbă specială în exteriorul bisericii, după care artista va fi înmormântată,în jurul orei 17.00, în Cimitirul Bolovani din municipiul Ploieşti.

Sute de fani, prezenţi la Sala Radio

Cortegiul funerar a plecat de laSala Radio din Capitală în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30.Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole fusese depus în foaierulSălii Radio joi, în jurul orei 15.30, artista fiind aşteptată de circa 100 defani şi de reprezentanţi ai presei. Cei prezenţi au aplaudat-o pe artistă înmomentul în care sicriul a fost depus în foaierul Sălii Radio.

Ulterior, sute de fani au formatcozi la intrarea în Sala Radio, pentru a-i aduce un ultim omagiu artistei.Printre cei prezenţi la Sala Radio s-au numărat membri ai familiei, printrecare soţul, Petru Mircea, fratele şi tatăl artistei, dar şi colegi de scenă. Auvenit la Sala Radio, printre alţii, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, MariaCârneci, Victor Socaciu, Anastasia Lazariuc, Romică Ţociu, Titus Andrei,preşedintele SRR Demeter Andras, prinţesa Lia, Grigore Leşe, dar şi TraianBăsescu.

Arhiepiscopia Bucureştilor aaprobat în cazul înmormântării Mădălinei Manole doar oficierea slujbei specialede înmormântare pentru cei care se sinucid, astfel că aceasta va fi făcută pescurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii, informează PatriarhiaRomână.

Mădălina Manole s-a sinucismiercuri dimineaţă, medicii-legişti ai Institutului Naţional de Medicină Legală"Mina Minovici" stabilind că a băut peste 300 de mililitri defuradan, un pesticid extrem de toxic. Legiştii nu au stabilit încă dacăsubstanţa toxică a fost diluată înainte de a fi băută sau dacă a fost combinatăcu alte substanţe.

Legiştii vor mai face o analizătoxicologică amănunţită pentru a identifica substanţa din sângele vedetei, săvadă dacă pe lângă furadan artista a mai luat şi alte substanţe toxice saumedicamente.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fostgăsită moartă de către soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor dinlocalitatea Otopeni.

Mădălina Manole s-a sinucis înziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un anşi-o lună.

În luna mai a acestui an,Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 MădălinaManole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din carierasa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine"(1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine