2020-04-08 00:19

Ar vrea ceva ce poate ai deja tu. Uimitoarele FANTEZII ale unei vedete

 |  21:33
Ar vrea ceva ce poate ai deja tu. Uimitoarele FANTEZII ale unei vedete

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă, femeie de afaceri ș.a. Nu vorbim despre trei în unu, ci despre mai multe “lucruri” într-o singură persoană. În principal este vedetă și asta ar trebui să spună totul. De obicei, vedetele fac, spun și vor tot felul de extravaganțe. Doar că, uneori…

Uneori se dovedesc a fi doar oameni! Și își doresc lucruri de fapt obișnuite, uimitoare poate pentru o vedetă. Într-un recent interviu-fluviu pentru revista Vanity Fair, Jennifer Lopez a vorbit despre multe, printre care și despre faptul că și-ar dori un mod de viață „mai simplu și mai organic”. Nimic nou - se știe deja că J.Lo, pe lângă că a început să practice sport intens, respectă și o dietă interesantă. Însă, ceea ce le-a mărturisit mai departe celor de la Vanity Fair te face să uiți că ea e persoana care are proaspete nominalizări la Globurile de Aur şi la premiile Sindicatului Actorilor de la Hollywood (SAG) cu rolul dansatoarei la bară din „Hustlers”.

“Cam astea-s fanteziile mele”

Ea le-a spus celor de la Vanity Fair și că ar vrea să părăsească Statele Unite ale Americii! Și să se mute într-un orășel din Italia sau în Bali. Unde s-ar bucura mai mult de liniște și ar aprecia cu adevărat lucruile mai simple. „Aș vrea să trăiesc undeva unde e mai simplu, mai natural, unde pot să merg cu bicicleta, să cumpăr pâine și s-o pun direct în coșul meu, și apoi să merg acasă și să pun niște gem pe pâine, și s-o mănânc în timp ce pictez, sau să stau într-un balansoar și să mă uit la o priveliște frumoasă, la un măslin sau un stejar, și să mă bucur de arome. Cam astea-s fanteziile mele”, așa s-a exprimat Jennifer Lopez, punctual, cu privire la ce vrea, acum, cu adevărat în viață. 

“Fiecare moment îmi atinge inima într-un mod…”

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Poate că viața ei se rezumă la ceea ce subliniază la un moment dat în interviul din Vanity Fair, recunoscând că o copleșește emoția: “Uneori nu cred ce mi se întâmplă și lucrurile pe care le pot experimenta și oportunitățile pe care le am. Fiecare moment mă surprinde și îmi atinge inima într-un mod pe care niciodată nu l-aș putea explica”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine