2020-04-07 16:29

Arestat pentru distrugere. George Michael a intrat cu maşina într-un magazin din Londra

 |  18:30
Arestat pentru distrugere. George Michael a intrat cu maşina într-un magazin din Londra

Cântăreţulbritanic George Michael a fost arestat de poliţia londoneză după ceautoturismul pe care îl conducea s-a izbit frontal, luni dimineaţă, de faţadaunui magazin din Londra, informează dailymail.co.uk. Cântăreţul a fost surprinsde camerele de supraveghere ale poliţiei rutiere londoneze în timp ce se izbeafrontal cu autoturismul său de faţada magazinului foto Snappy Snaps dinHampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, la primele ore aledimineţii de luni. După coliziune, cântăreţul britanic a ieşit din automobil şia aşteptat sosirea echipajelor de poliţie.

GeorgeMichael nu a trebuit să se supună unui test de alcoolemie la locul produceriiaccidentului şi le-a declarat poliţiştilor că nu a consumat alcool. Potrivitpublicaţiei Daily Mirror, cântăreţul britanic a fost însă testat, ulterior,pentru consum de droguri şi de alcool. Poliţia nu a descoperit droguri înautomobilul starului britanic în vârstă de 47 de ani, iar acesta a fosteliberat pe cauţiune, urmând să se prezinte în faţa unui tribunal londonezpentru a fi judecat pe 13 august.

Aceastaeste pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în mod publiccă este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţia britanicăpentru provocarea unui accident rutier. În 2009, starul britanic a fost arestatpentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce automobilul său s-a ciocnitcu un camion. În iunie 2007, cântăreţului britanic i s-a anulat permisul deconducere pentru o perioadă de doi ani, după ce artistul a recunoscut, întimpul unui proces, că a condus sub influenţa drogurilor. George Michael a fostde două ori arestat şi pentru posesie de canabis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine