2020-08-09 12:58

Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele pentru următoarele şase luni

 |  17:29
Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele pentru următoarele şase luni

Cântăreaţaamericană de muzică soul Aretha Franklin a anunţat, joi, că îşi anulează, larecomandările medicilor, toate concertele programate până în primăvara anuluiviitor, informează Reuters.

ArethaFranklin, în vârstă de 68 de ani şi supranumită "Regina muziciisoul", şi-a anulat toate concertele şi toate apariţiile în public "lainsistenţele" medicilor, până în mai 2011, a anunţat agentul de presă alartistei.

Acestanunţ a fost făcut la doar câteva zile după ce renumita artistă americană apărăsit un spital din Detroit, pe 30 octombrie, unde se internase din motivenecunoscute.

"Cântăreaţale cere scuze fanilor şi colegilor pentru anularea acestor concerte. DoamnaFranklin se odihneşte la domiciliu, însă este foarte nerăbdătoare să plece dinnou la drum pentru a cânta în faţa numeroşilor ei fani din lumeaîntreagă", se afirmă într-un comunicat de presă.

Printreconcertele anulate se afla şi un show, programat pentru luna decembrie, laDetroit, unde diva americană urma să cânte cu fostul membru al grupuluiTemptations, Dennis Edwards, cu care cântăreaţa a fost logodită în tinereţe.

Înaugust, Aretha Franklin şi-a anulat alte două concerte pe care urma să lesusţină la New York, după ce a căzut în reşedinţa ei, fracturându-şi douăcoaste.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz