2020-03-28 17:58

Ariana Grande a fost dată în judecată pentru PLAGIAT. Ar fi furat o melodie care i-a adus 10 milioane de dolari

 |  18:28
Ariana Grande a fost dată în judecată pentru PLAGIAT. Ar fi furat o melodie care i-a adus 10 milioane de dolari

Cântăreaţa Ariana Grande a fost dată în judecată de un artist hip-hop care pretinde că ea i-ar fi furat ritmuri şi strofe dintr-un cântec pentru melodia "7 Rings", scrie Variety.

Josh Stone, care se prezintă pe scenă DOT, a scris şi înregistrat "You Need I Got It" în 2017.  El susţine că a arătat cântecul producătorilor executivi din industria muzicală, inclusiv lui Tommy Brown, care lucrează cu Grande.

Documentele depuse în instanţă îl acuză pe Brown că a modificat elemente-cheie din cântecul lui Stone pentru "7 Rings" cântată de Grande. 

Cântecul Arianei Grande include versurile care se repetă: "I Want It, I Got It. I Want It, I Got It", în timp ce în melodia lui Stone refrenul este: "You Need It, I Got It. You Want It, I Got It". 

"Literalmente, fiecare notă din cele 39 a cântecului "7 Rings" este identică cu cele 39 din "I Got It" dintr-o perspectivă ritmică. Altfel spus, ritmul, plasarea notelor şi a versurilor este identică", citeaza News.ro.

Potrivit documentelor, "7 Rings" a generat venituri de peste 10 milioane de dolari net. Grande urmează să cânte la premiile Grammy, săptămâna viitoare, şi este nominalizată la cinci categorii, inclusiv două pentru "7 Rings". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine