2019-10-14 09:49

Arşinel: O blondă m-a încuiat la cultură generală! Actorul a pierdut într-o confruntare intelectuală cu 50 de oxigenate

 |  18:17
Arşinel: O blondă m-a încuiat la cultură generală! Actorul a pierdut într-o confruntare intelectuală cu 50 de oxigenate

Greu de crezut, însă Alexandru Arşinel a acceptat întâlnirea cu 50 deblonde semidezbracate din dorinţa de a vedea cât de mobilate la mansardă sunturmaşele Afroditei, armele duelului fiind întrebări de cultură generală. Pregătitdinainte cu muniţie de rezervă constând în multe bancuri cu blonde din dorinţade a le dezarma pe oxigenate, Arşinel a fost sfătuit de arbitrul confruntării,Dan Negru, să renunţe la ele pentru că fetele sunt mult prea inteligente pentrua fi luate peste picior. Asta s-a şi dovedit în final, actorul recunoascând căblondele l-au bătut măr la capitolul cultură generală.

În această seară va fi difuzată, la Antena 1, confruntarea dintreAlexandru Arşinel şi cele 50 de blonde ale lui Dan Negru, finalul fiind unul câtse poate de neaşteptat. Actorul ne-a dezvăluit în premieră din culiseleemisiunii că, deşi toată lumea îl dădea câştigător, le-a subestimat peoxigenate şi a sfârşit prin a pierde în faţa lor. “Când am primit invitaţia,m-a tentat foarte tare ideea unei confruntări intelectuale, cu întrebări dincultură generală. Eram destul de sigur că voi şti răspunsurile şi m-am dus şipregătit de acasă cu multe bancuri despre blonde, însă Negru m-a sfătuit căeste mai bine să mă abţin din a le spune pentru că nu este frumos să râdem defete. Spre ruşinea mea, nu am ştiut răspunsul la întrebarea «Ce înseamnăBucovina?». Eu începusem să spun că Bucovina este sufletul meu şi altele degenul ăsta şi când colo, răspunsul trebuia, de fapt, să fie: «Pădure de fagi».Eu nu am ştiut asta, însă o blondă despre care am aflat că ar fi jurist m-aîncuiat şi a dat răspunsul corect. Or fi ele blonde, dar sunt foarte bine pregătite!Este foarte greşit să mergi pe ideea că inteligenţa unui om depinde de culoareapărului, mai ales că multe dintre blonde sunt vopsite”, ne-a mărturisit Arşinel.Actorul a recunoscut că a mers cu emoţie la filmări, dar şi cu multe glume pregătiteîn ton cu emisiunea, pe care s-a răzgândit între timp să le spună. “Am mai urmăritemisiunea lui Negru şi diverşi bărbaţi mergeau acolo cu idei preconcepute şicredeau că dacă fetele alea blonde, automat sunt şi proaste. Într-o competiţie,dacă te apuci să faci mişto de adversar şi să-l subestimezi, iese urât şiieftin, însă dacă îl respecţi şi îl priveşti la acelaşi nivel cu tine,confruntarea este una plăcută. Eu m-am simţit bine cu ele şi mă bucur că este oemisiune educativă din care ai ce învăţa pentru că nu se vorbeşte urât, nu sebârfeşte şi nici nu se dezbracă nimeni. Ca urmare a comportamentului meufair-play, fetele au venit la sfârşit şi mi-au mulţumit că nu am făcut glume peseama lor şi că am fost un domn pentru că de mitocani e plină lumea. Oricum,bancurile cu blonde nu se verifică în cele mai multe dintre cazuri şi cred căau apărut din cauză că s-au epuizat cele cu Bulă. Viaţa este mai tare decâtteatrul şi îţi rezervă surprize care pot fi izvoare nesecate de bancuri!”, ne-aspus, amuzat, maestrul Arşinel.

“Nepoţica este fanul meu numărulunu!”

Unul dintre motivele pentru care actorul a acceptat apariţia în show-ulcu blondele lui Negru este nepoţica Maria care este foarte fericită când aparela televizor bunicul ei. Alexandru Arşinel ne-a spus că fetiţa de cinci ani şijumătate este cel mai mare fan al său şi nu ratează nici măcar o apariţie publicăa sa, aşa că întâlnirea cu Dan Negru a fost un prilej tocmai bun pentru a-iface pe plac micuţei Maria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray