2020-07-07 03:54

Artista nu renunţă la cântări. Ellie White, pe scenă până în ultima lună de naştere

 |  19:43
Artista nu renunţă la cântări. Ellie White, pe scenă până în ultima lună de naştere

Însărcinată în luna a şasea, cântăreaţa Ellie White are o formă de zile mari, şi nici prin cap nu-i trece să renunţe la spectacole. Plină de enrgie, artista este foarte activă în perioada asta, şi plănuieşte să dea curs concertelor până când va intra în ultima lună de sarcină.

Artista va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său la începutul verii, iar până atunci şi-a propus să susţină o serie lungă de concerte.

De când a lansat un nou show alături de un band de instrumentişti, printre care se află şi un saxofonist talentat, Ellie White are agenda plină de concerte, chiar dacă, în general, lunile ianuarie şi februarie sunt foarte sărace în evenimente pentru majoritatea artiştilor.

De la Revelion, Ellie a susţinut nu mai puţin de 12 concerte, în majoritate la petreceri private şi în cluburi din marile oraşe. Cuprinsă de entuziasm, artista mărturiseşte că va cânta până în ultima lună de sarcină.

“Anul a început promiţător. Dintodeauna mi-am dorit să am propriul band. Este cu totul altă energie pe scenă, şi publicul simte asta. Perioada dificilă de sarcină pare să fi trecut. Mă simt bine acum. Cred că şi bucuria de a fi atât de mult timp pe scenă ajută. Dacă lucrurile continuă în felul acesta, voi cânta până la naştere”, a declarat Ellie White.

Artista îşi împarte timpul în prezent între familie, concerte şi studio unde înregistrează mai multe piese noi pe care intenţionează să le lanseze anul acesta într-un mod cu totul inedit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-27Parerea ta...

VFD
22 Sep 2016

tipa sexy cu nume de baltoaca.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz