2020-07-07 20:17

Artista plănuieşte o nuntă ca-n poveşti în această vară. Cântăreaţa Sophia se căsătoreşte cu fostul ei soţ

 |  18:59
Artista plănuieşte o nuntă ca-n poveşti în această vară. Cântăreaţa Sophia se căsătoreşte cu fostul ei soţ

Iubire cu năbădăi! Cântăreaţa Sophia trăieşte o poveste de dragoste desprinsă parcă dintr-o telenovelă. S-au cunoscut în urmă cu şapte ani, iar la scurt timp de la întâlnire, artista a fost cerută în căsătorie de Victorino. Ulterior, lucrurile au luat o altă întorsătură pentru îndrăgostiţi. În iunie 2011, cei doi au divorţat, însă timpul le-a arătat că sentimentele pe care le au unul pentru altul nu s-au stins, aşa că şase luni mai târziu, ei şi-au reluat relaţia. După ce au trecut prin multe teste împreună, cântăreaţa şi bărbatul au ajuns la concluzia că merită să-şi mai acorde o şansă, iar acum plănuiesc o nuntă ca-n poveşti. Marele eveniment va avea loc în această vară.

Una din cele mai tumultoase poveşti de dragoste din lumea vedetelor autohtone se va concretiza anul acesta cu o nuntă ca-n poveşti! Cântăreaţa Sophia se mărită cu fostul ei soţ, ceremonia religioasă şi petrecerea fiind programate pentru dată de 22 august.

Dragostea dintre Sophia şi Victorino este desprinsă parcă din scenariile telenovelelor mexicane. Între ei a fost dragoste la prima vedere. Pe 21 decembrie 2008, după doar două săptămâni de când s-au cunoscut, artistă a fost cerută în căsătorie. Pe 21 ianuarie 2009, Sophia şi Victorino îşi uneau destinele în faţa ofiţerului de stare civilă, însă căsnicia lor a durat doar până în luna iunie 2011.

Deşi aveau programată nunta în luna august, au divorţat anulând evenimentul. Cu toate acestea, după şase luni, la finalul lui 2011, s-au împăcat, realizând că nu mai pot trăi unul fără celălalt. De atunci sunt de nedespărţit.

În vara anului trecut, Sophia şi Victor s-au logodit din nou. Cererea în căsătorie a avut loc la Paris, în timpul unei cine romantice în celebrul local Moulin Rouge. Acolo, Victorino a surprins-o pe artistă punând în paharul ei de şampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate în aur roz. Apoi, i-a aşezat bijuteria pe deget şi a cerut-o în căsătorie, primind pe loc răspunsul afirmativ.

Se căsătoresc pe 22 august

“A fost unul dintre cele mai romantice momente din viaţa mea. După o căsnicie eşuată, fiecare dintre noi era convins că iubirea nu are nevoie de o legalizare. Nu ne-am grăbit să ajungem din nou la altar, ci am aşteptat ca relaţia noastră să crească şi să se maturizeze”, declară Sophia.

Pregătirile pentru ziua cea mare sunt acum în toi, Sophia ocupându-se cu atenţie de toate detaliile organizatorice. “Am ales să devenim soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu în ziua de 22 august şi vreau ca evenimentul să fie unul de-a dreptul memorabil. Nu-mi doresc o nuntă la indigo, astfel că mă ocup de toată organizarea. Va fi ceva cu totul altfel, chiar dacă îmi va ocupă tot timpul în lunile care urmează”, adăugă Sophia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-19

Mai multe imagini:
Artista plănuieşte o nuntă ca-n poveşti în această vară. Cântăreaţa Sophia se căsătoreşte cu fostul ei soţ
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz