2020-05-25 09:23

Artistul îşi foloseşte iubitele în videoclipurile sale. Antonia, muză pentru Alex Velea

 |  06:01
Artistul îşi foloseşte iubitele în videoclipurile sale. Antonia, muză pentru Alex Velea

A pus mâna pe cea mai frumoasă femeie din România şi se mândreşte cu asta! Relaţia cu Antonia îi aduce succes lui Alex Velea şi pe partea profesională. Inspirat de povestea de dragoste pe care o trăieşte, „bad boy-ul” a lansat o melodie, în care vorbeşte despre sentimentele pe care i le poartă Antoniei. Cum era de aşteptat, cei doi sunt protagoniştii principali ai videoclipului „Defectul tău sunt eu”, care lansat pe piaţă, pe 5 decembrie, a strâns deja peste un milion de vizualizări. De altfel, nu este prima dată când Velea apelează la perechea lui pentru filmările unui clip. În trecut, fosta sa soţie, Ana, era cea care evolua alături de el în videoclipurile muzicale.

Alex Velea se laudă că a găsit iubirea absolută! Topit după Antonia, artistul a şi lansat o piesă, în care îi cântă iubitei sale în versuri sentimentele ce le are faţă de ea.

„Aceasta este povestea mea şi a frumoasei mele iubite, Antonia! Vă dorim din inimă tuturor să aveţi o poveste la fel de specială şi minunată cum e a noastră, care să continue la nesfârşit!”, le-a spus Velea prietenilor săi virtuali, făcând astfel referire la melodia „Defectul tău sunt eu”, în care el apare alături de cântăreaţă. E clar că relaţia cu Antonia îl inspiră pe Alex.

De altfel, e cunoscut faptul că artistul mizează pe sprijinul femeii de lângă el, el apelând şi în trecut la ajutorul Anei, cea care i-a fost soţie ani buni, pentru a da viaţă clipurilor sale. În acea perioadă, Velea a lansat două videoclipuri, în care Ana a jucat rolul principal alături de el, în videoclipuri precum „Doar ea”, „Don’t say it’s over”. Se pare că fosta nevastă nu a fost cea care i-a adus liniştea, aşa cum cânta artistul odinioară, locul femeii fiind ocupat ulterior de Antonia.

Povestea lui spusă prin muzică

Velea e convins că şi-a găsit jumătatea. De altfel, Antonia e cea care îi va dărui primul copil, făcându-l astfel să experimenteze postura de părinte. În culmea fericirii, Alex a găsit de cuviinţă să-şi descrie bucuria prin intermediul versurilor muzicale. El este de părere că a găsit ceea ce-a căutat.

„Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. «Defectul tău sunt eu» este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică”, a declarat Alex Velea.

Cei doi îndrăgostiţi vor deveni în scurt timp părinţii unui băieţel. Având în vedere că a intrat cu sarcina pe ultima sută de metri, Antonia a renunţat deja la cântări pentru a evita astfel orice risc. După ce va naşte, vedeta intenţionează să stea câteva luni departe de scenă pentru a se reface şi pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu micuţul ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-09

Mai multe imagini:
Artistul îşi foloseşte iubitele în videoclipurile sale. Antonia, muză pentru Alex Velea
zoom
Artistul îşi foloseşte iubitele în videoclipurile sale. Antonia, muză pentru Alex Velea
zoom
Artistul îşi foloseşte iubitele în videoclipurile sale. Antonia, muză pentru Alex Velea
zoomGALERIE MEDIA
Parerea ta...

DOAMNE FERESTE,
09 Dec 2014

apa si pazeste de asa-ceva: el, o maimuta coborata din copac, ea - o frumusete! El - Bestia care nu se va transforma in viitor (in ochii Frumoasei) intr-un print ci, doar intr-o broasca pitica, tatuata, cracanata si infatuata, nemerituoasa! Relatia lor nu va dura mult fiinca piticania nu e DE BAZA.
UITATI-VA NUMA'
09 Dec 2014

aici din profil, ce fata are MACACUL ASTA luat din jungla, si costumat! Iar imbracat si frezat la modul asta, cu buzele-alea pe post de pompa de desfundat chiuvete - zici ca-i ajutorul Contelui Dracula care face lucrurile murdare impreuna cu el si, eventual curatenie dupa...Pfiu, drace!
CACA MACA
13 Dec 2014

ce abureli de melodii doamne,,un stiu cine dracu asculta asa ceva,,,ce dracu e lalaiala asta,,,da ea e finutza dar cred ca e si proasta de iese cu asta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine