2020-02-17 23:57

Aşa arătau „Brangelina”, Demi Moore şi Beyonce în adolescenţă

 |  18:11

Ieri au fost nişteanonimi oarecare, azi sunt staruri internaţionale, în faţa cărora se închinăcel puţin jumătate din planetă. Odată cu trecerea anilor, au venit de la sineşi schimbările de look, unele inerente, altele provocate de mâna pricepută acâte unui chirurg estetician. Nu toţi au ales însă calea bisturiului. Dacă DemiMoore a făcut mai multe operaţii decât filme, Beyonce sau Angelina Jolie aupreferat să rămână naturale şi să apeleze la trucuri de înfrumuseţare fărăanestezie. Duşman declarat al operaţiilor estetice, Brad Pitt este astăzi doarvarianta matură a tânărului pe care îl vedeţi în fotografia alăturată.

DEMI MOORE

Considerată una dintrecele mai sexy actriţe de la Hollywood, Demi Moore era o frumuseţe de fată încădin adolescenţă. Starul din „Striptease” a pus pe jar imaginaţia multor bărbaţicelebri, însă unul singur i-a câştigat inima: Bruce Willis. Dar după o căsniciede 13 ani şi trei copii, Demi a divorţat de actor şi s-a refugiat în cabinetulmedicului estetician. Proaspăt operată, din cap până în picioare, vedeta şi-agăsit un nou iubit, care îi este şi soţ azi, Ashton Kutcher. La 47 de ani, Mooreeste o apariţie spectaculoasă oriunde, semn că intervenţiile chirurgicale nu aufost în zadar.

BRANGELINA

Angelina Jolie şi BradPitt, alintaţi în presa internaţională „Brangelina”, promiteau de copii ocarieră în showbusiness. Moştenitori ai unor gene norocoase, cei doi actoriformează astăzi unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, iartransformările prin care au trecut nu se datorează vreunor operaţii estetice,de care nici nu ar fi avut nevoie.

BEYONCE

Zâmbetul din adolescenţăal lui Beyonce s-ar fi potrivit încă de atunci pe coperta unei reviste celebresau pe o scenă aşezată în faţa a mii de oameni. Vedeta de azi a fost oadolescentă drăguţă care a devenit, peste ani, o femeie frumoasă şi sexy,adorată de milioane de reprezentanţi ai sexului tare şi nu numai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine